Home

Concert Paula Seling, la Gala de premiere Fest(in) pe Bulevard 2018

Primăria Municipiului București, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să anunțe concertul extraordinar al Paulei Seling la Gala de închidere a Fest(in) pe Bulevard 2018. Evenimentul va avea loc pe 21 octombrie, de la ora 19.30, în Sala Horia Lovinescu, după decernarea premiilor celei de-a VI-a ediții. Publicul va avea prilejul să se delecteze cu un veritabil spectacol, care îmbină melodiile cunoscutei artiste cu prelucrări din folclor.

Amfitrionul serii va fi Andreea Marin, Ambasador al Festivalului și spectator fidel al Teatrului Nottara.

Cele două secțiuni competitive ale Fest(in) pe Bulevard 2018 aduc, la Gala de premiere, zece trofee. Secțiunea Bulevardul Comediei propune publicului patru spectacole de mare succes, iar jurizarea lor va fi făcută de cinci membri aleși din public. Secțiunea Criza Comunicării, în cadrul căreia vor fi supuse atenției spectatorilor producții a căror temă este, ca în fiecare an, de impact pentru societatea actuală, aduce laolaltă  producții ale unor teatre și companii din țară și din străinătate.          

Juriul acestei secțiuni este format din personalități ale teatrului românesc:                    Emil Boroghină (actor, Directorul fondator al Festivalului Internațional Shakespeare din Craiova, președintele Fundației Shakespeare), dr. Roxana Croitoru (critic de teatru), Irina Ionescu (teatrolog), Carmen Mihalache (critic de teatru), Doru Mareș (critic de teatru) .

 

Bilete la Gala de premiere și la concertul Paulei Seling pot fi cumpărate de pe www.nottara.ro și de la Agenția de bilete a teatrului, deschisă zilnic între 11.00-21.00. 

Related posts

Bulgarii știu să facă turism. Cum sunt atrași turiștii români

Adina Meyers

The flexible lighting collection

Adina Meyers

How to decorate your house according to Feng Shui

Adina Meyers