O familie numeroasa! Povesti de viata, personalitati si visuri, toate puse pe tapet!

  

Adi Sînă și Anca Serea, împreună cu cei șase copii ai lor, formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

Dragostea pentru copii a adus împreună familiile Sînă și Vlădilă. Părinții unei fetițe de 4 ani, Aida, Dragoș și Oana Vlădilă au creat proiectul AeKids, extensie a proiectului Aesthetic Design, destinat în exclusivitate copiilor. Întâlnirea dintre cele 2 familii a dat naștere unei noi colecții de tapet, “6 copii x AeKids”.

 

Modelele colecției “ 6 copii x Aekids” poartă numele fiecărui membru al familiei Sina, dar și al micuței Aida, fiica lui Dragoș și a Oanei Vlădilă.

 

Noua colecție ” 6 copii x AeKids” vine in ajutorul tuturor parintilor

 

Noua colecție” 6 copii x AeKids” vine în ajutorul tuturor părinților care își doresc să trasforme camera copilului într-o oază de liniște. Un rol important în crearea modelelor l-au avut designerii Aesthetic Kids.

Ei reușit să scoată în evidență înțelepciunea și blândețea părinților, nevoia de aventură, veselia, gingășia, naivitatea și bucuria copiilor.

Realizat în întregime în atelierul propriu din București, tapetul AeKids este potrivit pentru camera oricărui copil.

Atât materialul suport, cât și cerneala folosită pentru a produce tapetul, nu conțin solvenți sau substanțe chimice periculoase. Și sunt biodegradabile!

Atunci când ne gândim la redecorarea camerei celui mic, specialiștii recomandă culorile neutre. Cum ar fi bejurile, rozul pudrat, griurile calde, menite să ajute la o dezvoltare armoniasă a copilului.

Modelele noii colecții au fost conturate în acest spirit. Având la bază desenul în creion, schițe, acompaniate de accente delicate de culori pastelate.

 

“Pentru un copil, un dormitor este mai mult decât un loc de odihnă. Este locul în care își face temele, spațiul de joacă, locul în care citește, în care are momente de reverie cu ochii deschiși. Și în care își primește prietenii în vizită.” – 
Oana Vlădilă

 

 

De multe ori asociem tapetul doar cu anumite zone din casă. Îl vedem doar într-o anumită cameră și avem deja idei prestabilite despre cum am vrea să arate. Însă, cu toate acestea, imaginea jucăușă, veselă, rece sau caldă poate fi utilizată pentru a personaliza cât mai multe locuri. Inclusiv camera copilului. Dormitorul copilului tău se poate transforma într-un spațiu creativ. Dacă alegi un model de tapet în funcție de pasiunile sau hobby-urile copilului.” – Anca Serea

Tapetul poate reflecta pasiunile sau hobby-urile copilului tău. Dar și o modalitate excelentă prin care poți împodobi o cameră cu ceea ce el iubește cel mai mult. Indiferent de vârsta pe care o are copilul tău, tapetul va rămâne o alegere perfectă pentru camera lui!

 

Related posts

Bucatariile Smart Luxury de la Delta Studio

Adina Meyers

De ce este indicat sa achizitionezi un proiector laser

Adina Meyers

5 idei pentru spațiul gol de pe perete

Adina Meyers