Coilprofil, unul dintre cei mai importanti producatori de invelitori si sisteme metalice, adauga in portofoliul de productie un nou produs de invelitoare: tabla prefaltuita. Produsul va fi executat la comanda, in cadrul unei linii speciale de productie, infiintata in fabrica din Ceptura, Prahova. Noua linie face parte dintr-un program de investitii de 1,5 milioane euro derulat in ultimul an.

Programul de investitii efectuat de companie a vizat atat finalizarea mai multor linii de productie, retehnologizarea liniilor existente, cat si extinderea sediului administrativ si al halelor de productie, imbunatatirea serviciilor si cresterea numarului de salariati.

Sistemul de acoperis din tabla prefaltuita este o solutie moderna in productia de acoperisuri, fiind o alternativa simpla si accesibila a acoperisului traditional. Obtinuta printr-o tehnologie de ultima generatie care utilizeaza un otel special, aceasta este ideala atat pentru constructiile noi, cu o arhitectura moderna, dar si pentru reabilitarea cladirilor in stil traditional. Printre avantajele prezentate, se numara: greutate scazuta, design simplu si elegant, montaj usor si rapid si intretinere facila, rezistenta si durata mare de viata. Tabla prefaltuita produsa de Coilprofil este disponibila in doua variante – Click si Faltz, care difera in functie de modalitatea de montare. Astfel, cumparatorii pot alege intre montajul rapid prin clipsare al tablei prefaltuite Click, sau montajul prin dubla faltuire al tablei prefaltuite Faltz, care asigura etanseitate foarte buna chiar si pentru acoperisuri cu pante foarte mici (4-5˚).

Acoperisul unei case este o parte importanta a identitatii sale si are o dubla functie – utilitara si estetica, iar in cei 13 ani de activitate am oferit alternative moderne la metodele clasice de acoperire, care sa imbine utilul cu placutul, in armonie cu personalitatea cladirilor. Prin noua linie de productie vrem sa ne extindem gama de produse pentru acoperis si sa raspundem cerintelor clientilor nostri, venind in continuare cu solutii moderne, de inalta calitate si accesibile pentru acoperisuri, care sa garanteze confortul pe o durata indelungata”, a declarat Liviu Mistodinis, directorul general Coilprofil.

Tabla prefaltuita Click si Faltz se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc o solutie completa si accesibila pentru acoperisul locuintei. In plus, pana la sfarsitul lunii noiembrie, cumparatorii beneficiaza de un discount de 20% pentru tabla prefaltuita Click in orice culoare din cele peste 23 disponibile si pentru tigla metalica in nuantele maro inchis mat si lucios, rosu visiniu lucios si rosu rubiniu mat. De asemenea, Coilprofil ofera clientilor posibilitatea reducerii costurilor si a optimizarii necesarului de materiale prin producerea foilor de tabla la lungimile potrivite acoperisului, pe baza unui plan al invelitorii furnizat de client sau de montator.

Produsele pot fi achizitionate din reteaua vasta de peste 80 distribuitori din 23 judete si din unitatea de productie situata in Ceptura, Jud. Prahova. Pentru mai multe informatii, accesati www.coilprofil.ro

 

Related posts

Cat de importante sunt finisajele pentru a pastra temperatura in apartament iarna?

Adina Meyers

CORIANUL – materialul minune al designului modern

Adina Meyers

Cel mai bun termosistem pentru izolarea pereților exteriori

Adina Meyers