LifeStyle

Concert byron la Seara British de la Tea&Coffee Festival. In deschidere, Proiectul Tivodar

La Seara British de la Tea&Coffee Festival, formatia byron isi aduce muzica acustica intr-un loc deosebit, plin de istorie si de cultura. Joi, 16 octombrie, de la ora 19:00, la Teatrul Elisabeta, in spectaculoasa sala aflata la etajul II al imobilului de pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45, baietii de la byron vor canta acustic rock alternativ, jazz, swing si trip-hop.

La Seara British se vor degusta ceaiuri si cookies, pe fundalul unei combinatii sonore de folk, blues, rock si poezie, toate sub semnatura Proiectului Tivodar. De asemenea, vor avea loc un atelier de bune maniere si unul de semne de carte.

Pretul unui bilet la Seara British este de 45 de lei. Biletele se pot cumpara de pe site-urile www.bilet.ro, www.eventim.ro sau de la casieria Teatrului Elisabeta.

Mai multe informatii despre Seara British de la Tea&Coffee Festival poti gasi pe site-ul tea-coffee.ro sau pe pagina de Facebook a Festivalului.

Tea & Coffee Festival este unicul festival dedicat atat ceaiului, cat si cafelei din Romania. Evenimentul se desfasoara pe parcursul unei saptamani, printr-o serie de manifestari artistice si culinare, in ceainarii si cafenele bucurestene, dar cuprinde si o expozitie de ceai, cafea si accesorii (vesela, prajituri, obiecte decorative), care va avea loc intre 16 si 19 octombrie, in Piata Universitatii (zona statuilor).

Tea & Coffee Festival a devenit traditie, astfel in 2014 festivalul ajunge la cea de-a VI-a editie si se desfasoara in perioada 13 – 19 octombrie, intre orele 10:00 – 20:00, la Bucuresti.  

Related posts

”LIKE pentru o scoala AdePlast”

Adina Meyers

Castiga batalia impotriva mucegaiului!

Adina Meyers

Noctooorne revolutioneaza piata romaneasca si aduce somnul la rang de cult

Adina Meyers