Image default
LifeStyle Retete

Ciuperci umplute

Ingrediente:

1 kg ciupe­rci proasp­ete, mai m­aricele

ulei
sare
patrunjel
piper
lamaie
spanac toc­at dupa pr­eferinta
seminte de­ pin
putin praz­
pesmet opt­ional

Dificultate: simplu

Citeste si: De incercat la cina: vinete umplute pane

Mod de preparare:

Se aleg ciuperci albe si frumoase, se spala in apa cu putina lamaie, ca sa nu se inegreasca. Se aseaza ciupercile intr-o cratita si se pune in fiecare un praf de sare si o lingurita de ulei. Se acopera si se tin la foc pana se inmoaie. Separat se toaca marunt cotoarele si se inabuse cu putina sare, ulei, praz, spanac si seminte de pin. Cand s-au inmuiat bine si au scazut, se dau deoparte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel tocat marunt, piper, si se umplu ciupercile racorite. Optional in amestec se poate incorpora si putin pesmet. Se servesc caldute.

Material preluat de pe http://comunitate.desprecopii.com

Articole similare

Un concert de colecție – Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour

comunicat de presa

Daikin România raportează afaceri în creștere cu 19%

casamea.ro

Designerii se mai pot inscrie la competitia Insign Awards pana pe 31 martie 2015

casamea.ro

Lasă un comentariu