LifeStyle

Ciserom a lansat „provocarea sosetelor’’ intr-o intalnire cu presa, iesita din tipare

Joi, 31 martie 2016, a avut loc evenimentul de prezentare a Ciserom, companie romaneasca producătoare de sosete. Sub sloganul ‘‘Joi in sosete noi’’, reprezentantii Ciserom si-au intampinat invitatii in ciorapi, lansand provocarea sosetelor”, a diminetii altfel, fara clisee sau conventii. Jurnalistii si bloggerii prezenti au intrat in joc, s-au descaltat de conventii si au luat contact cu universul sosetelor, prezentat de compania de la Sebes.

‘‘Prin acest eveniment informal ne-am dorit sa fim mai aproape de jurnalisti si bloggeri, de cei care nu doar ne poarta sosetele ci le si duc vestea mai departe. Vrem să ne facem cunoscuti si altfel decat prin calitatea produselor si profesionalismul angajatilor noștri si cred ca am reusit. M-a bucurat sa vad receptivitatea invitatilor la initiativa noastra si faptul ca au acceptat sa-si inceapa ziua in sosete, alaturi de noi. Cred in contactele si relatiile informale, ieșite din comun, din limite sau din tipare, iar aceasta intalnire cu presa ilustreaza doar o mica parte din creativitatea si sufletul pe care il punem in activitatea noastra zilnica’’ a declarant domnul Ispir Constantin, Director General Ciserom, prezent la evenimentul de joi, 31 martie a.c.

Invitatii au avut ocazia sa interactioneze cu reprezentantii companiei din departamentele Creatie, Productie si Marketing, care le-au vorbit despre etapele si procesul de realizare a unei sosete. Astfel, inarmati cu ciorapi colorati, pentru o dimineata vesela, acestia au parcurs drumul initiatic al ‘‘facerii’’ lor. De la atele necesare, design, productie, finisaje, calcat si etichetare, fiecare etapa a fost redata cu ajutorul mostrelor aduse la fata locului.

Invitat special, alaturi de Oița Lânița – mascota Ciserom, a fost cantaretul Daniel Robu, care s-a descaltat la randul lui de conventii si de pantofi si a interactionat cu persoanele prezente la eveniment. Acesta a extras castigatorul tombolei ‘‘Sosete pentru un an intreg’’ si i-a invitat pe cei prezenti sa isi aleaga soseta preferata care ascundea un ravas misterios.

Compania Ciserom (CIorapi-SEbes-ROMania) s-a nascut in anii ’20, in inima tarii, in orasul Sebes, judetul Alba. Fabrica de ciorapi producea la infiintare 210.000 de perechi de sosete lunar, cu 150 de muncitori. Brandul romanesc a evoluat in timp si a devenit cunoscut atat in Romania, cat si in tari de pe mai multe continente, ajungand sa scoata lunar, pe piata, 800.000 de perechi, cu 320 de muncitori.

„Sosetele de Sebes” se gasesc in retelele de hypermarket-uri Carrefour Hyper și Express, Metro, Selgros, Cora, Hervis Sport, Kaufland, Real, DM Drogerie, dar si in magazine de cartier sau cu specific textil. In plus, compania detine doua magazine proprii, ambele in orasul Sebes, si vinde inclusiv online, pe platforma shop.ciserom.ro

 

 

Related posts

Sugestie de weekend: Cascada Bigăr, o minune a naturii -FOTO

Adina Meyers

De Vinerea Neagra la RURIS “Black Friday” tine o saptamana!

Adina Meyers

Programul complet al Astra Film Festival 2018 și bilete la toate evenimentele sunt disponibile online

Adina Meyers