Iti doresti o curte sau o gradina care sa vibreze de culoare si prospetime in sezonul primaverii? Iti propunem sa optezi pentru amenajarea cu jardiniere decorate cu flori si plante – o solutie prin care te poti bucura de frumusetea vegetatiei intreg sezonul. In plus, iti poti pune in practica pasiunea pentru gradinarit!

Iata cateva trucuri pentru a obtine decoruri bogate si spectaculoase cu ajutorul jardinierelor:

Asaza jardinierele in puncte-cheie ale curtii sau gradinii!

Jardinierele readuc farmecul naturii in spatiile terne si atrag atentia privitorilor asupra zonelor in care sunt amplasate. Pentru a obtine un efect vizual placut, este important sa acorzi atentie modului in care vei distribui jardinierele pe suprafata amenajata.

Sfatul nostru este sa incepi prin alegerea unor puncte – cheie, precum: zona de la intrarea in casa, marginile treptelor si ale curtii, colturile casei, zona terasei/ foisorului sau centrul gradinii/curtii, prin crearea unor insule decorative cu flori si verdeata. Astfel, amenajarea va induce o senzatie de ordine, armonie si echilibru.

Daca iti doresti un rezultat deosebit, poti amplasa jardinierele printre arbusti si straturi cu flori, sau le poti aseza intr-o maniera creativa, astfel incat sa realizezi forme geometrice interesante sau chiar neconventionale.

Pentru mai multe idei accesati desprepavaje.ro!

Related posts

Alegerea ferestrelor, o investitie pe termen lung

Adina Meyers

Clasic, rustic sau avangardist – tu cum ti-ai dori sa-ti amenajezi curtea?

Adina Meyers

Focul si materialele de constructie

Adina Meyers