LifeStyle

Trebuie sa pariezi zilnic ca sa ai profit?

Probabil că ţelul fiecăruia dintre noi atunci când vorbim de pariuri este acela de a înregistra profit. Deoarece, cine şi-ar dori să îş piardă banii? Ei bine, totodată, suma pe care o poţi câştiga va varia. În funcţie de mai multe elemente, cum ar fi numărul de evenimente adăugate pe bilet, cota totală, dar şi miza pe care ai ales să o pui pe bilet.

Totodată, şi eficienţa este destul de importantă. Iar prin eficienţă facem referire la procentul pariurilor “verzi”. Sau mai bine zis, de profitul pe care ai reuşit să îl înregistrezi.

Importanţa administrării banilor

 

Un lucru extrem de important în lumea pariurilor ţine de buna gestionare a bugetului pe care îl ai la dispoziţie pentru biletul zilei pariuri. Vorbim aici de a nu paria doar aşa, de “Doamne ajută”, fiind mai mult decât necesar ca pentru fiecare bilet plasat să îţi stabileşti o agenţie. Și totodată să îţi calculezi în permanenţă balanţa.

Acest lucru înseamnă să îţi administrezi corect banii. I-am putea spune şi “money management”. Pentru pariuri trebuie alocată  o anumită sumă lunară. Însă niciodată o sumă prea mare, ci o sumă pe care ţi-ai putea permite să o pierzi. Pentru a nu ajunge in dificultate din absolut niciun punct de vedere.

Nu trebuie să ajungi niciodată să iei banii destinaţi altor cheltueili. Precum plata chiriei, plata mâncării, şi aşa mai departe, pentru a-i atribui pariurilor sportive.

Impune-ţi un obiectiv!

 

Dacă vreodată te aştepţi să dai vreo lovitură colosală cu o miză de 2 lei pe bilet. Ei bine, ar trebuie să revi cu picioarele pe pământ. Deoarece prea puţine sunt cazurile în care un “cearşaf” mizat cu 2 lei a adus câştiguri tuturor. La fel de bine, ai putea ca cei 2 lei să îi bagi la loto, deoarece şansele sunt cam aceleaşi.

Să presupunem că porneşti la drum cu un buget de 1000 de lei pentru o lună şi cu o miză de 50 de lei per pariuri. Să spunem că planul tău este acela de a plasa nu mai puţin de 100 de pariuri lunarea. Cu o cotă de 2. După un calcul simplu, rezultă că ar fi vorba de 3 pariuri zilnice. Evident, dacă o luăm teoretic, ar fi vorba de un buget de 5000 de lei. Însă în calculul nostru am inclus şi pariurile pecare le vom câştiga.

Pentru a putea înregistra profit, vei fi nevoit ca din cele 100 de pariuri depuse să reuşeşti să câştigi măcăr 53. În acest caz , vei avea un profit de 300 de lei. Deşi nu pare o sumă deloc mare, pentru început este mai mult decât bine, atât timp cât ajungi să înregistrezi profit.

 

Aşadar, pentru a reuşi să câştigi la pariurile sportive, nu este nevoie să pariezi zilnic, ci doar să fii atent la bugetul pe care îl aloci lunar pariurilor sportive, şi să îţi stabileşti o strategie de pariere alături de un obiectiv, un ţel. Pentru început, mulţumeşte-te şi cu un profit ceva mai mic, deoarece doar în timp vei ajunge să dai lovituri, însă niciodată cu un bilet cu 30 de evenimente, plasat cu 2 lei.

Related posts

Top 3 aplicatii gratuite care te vor ajuta sa comunici cu cei dragi din strainatate

Adina Meyers

Experienţa plăcută de a cumpăra de la CLIMATICO

Adina Meyers

Proiectul legii vaccinarii genereaza abuzuri si creeaza discriminari

Adina Meyers