LifeStyle

13 specialisti de top la cea de-a 7-a editie Marketing in Direct

Pe 24 Septembrie va avea loc cea de-a saptea editie a conferintelor Marketing in Direct, eveniment in cadrul caruia participantii au ocazia sa afle know-how valoros despre cele mai bune tehnici pe care ar trebui sa le aplice in business-ul lor pentru a ajunge cat mai aproape de consumator. Este locul unde sunt oferite informatii de valoare intr-o forma optimizata, un fel de curs intensiv pentru ca fiecare participant sa isi actualizeze si completeze informatiile si de-a doua zi sa le si poata implementa.

Cei 13 speakeri vor aborda tema generala de interes a conferintei de anul acesta – ”Marketing digital sau promotii offline?” si totodata vor oferi sfaturi si informatii utile pentru managerii din diverse sectoare de business sau antreprenorii care vor sa isi dezvolte business-ul in directia corecta.

Participantii vor avea ocazia sa asculte specialisti de top din industria de marketing cum ar fi Chris Arnold – Fondatorul agentiei de publicitate si marketing Creative Orchestra.

Inainte de a infiinta propria agentie de publicitate, Chris Arnold a condus departamentele de creatie ale unor agentii de renume precum Saatchi & Saatchi si in acelasi timp a reusit sa isi extinda contributia, aducand industriei de marketing o sursa de inspiratie – cartea Ethical Marketing & The New Consumer, contribuind totodata la redactarea materialelor pe unul dintre cele mai cunoscute bloguri de marketing – Brand Republic.

”The key is, no matter what story you tell, make your buyer the hero!”

Laura Dragomir – Expert in comunicare si cofondator Brainguys va vorbi despre rolul marketingului online si offline in cadrul conferintelor MID, dar si despre importanta comunicarii eficiente in functie de comportamentul consumatorului.

”Una dintre asteptarile consumatorului este sa ii spui o poveste pe care sa o creada si sa-si doreasca sa fie parte din ea. Daca povestile sunt despre produse si servicii, nu este storytelling. Este o brosura. Tu esti cel care da maretie povestii. ”

In cadrul evenimentului vor fi prezenti specialisti de top precum Mihaela Tatu – Trainer acreditat ANC, Hortensia Nastase – VicePresident Creative Services Lowe Group, Iolanda Staniloiu – Owner IdeaS mark’t, Andreea Munteanu – Managing Director Vivid Events2, Despina Andrei – Manager Comunicare şi Strangere de Fonduri UNICEF, Mugur Patrascu – Owner iLeo, Vasile Alboiu – Chief Creative Officer Lowe Group, Marius Buiculescu – Managing Director Atip Design, Alin Angheluta – Manager General Marketing Zoom Expert, Stefan Iarca – Country Head Possible si Mihai Nasaudean – General Manager Good Afternoon.

Cea de-a saptea editie MID va avea loc pe 24 Septembrie, la Stejarii Country Club. Mai multe detalii despre desfasurarea conferintelor pe site-ul evenimentului: http://www.marketingindirect.ro.

Oferta corporate speciala pana pe 14 septembrie: cumperi 3 bilete, platesti 2!

Parteneri media: Institutul de Marketing, Marketing Romania, Ziare.com, Business24, ROL, Salon TV, IQADS, Forbes, 9AM, eva.ro, Finzoom, Business Woman, Agerpres, Calendar Evenimente, Manager Express, Nine O’Clock, PR Wave, News Up, Ordinea Zilei, Smart Financial, markmedia.ro, brand4brands, Business Review, Revista Cariere, romanialibera.ro, Casa mea, Revista Biz, Learning Network.

 

Related posts

Lansarea ghidului de nutritie “Nu hrani cancerul!”

Adina Meyers

Servicii complete de tipar si materiale promotionale

Adina Meyers

Iulia Gosea, laureata la Oscarul Romanesc pentru Excelenta

Adina Meyers