LifeStyle

Tablouri-ceas mozaicate

Atelierul de arta decorativa si design de obiect Deco-Box a lansat cea de-a treia colectie de tablouri-ceas mozaicate, in editie limitata, de data aceasta avand ca punct de plecare elementele de vara, vis si vacanta.

Deco-Box aduce un nou concept in decoratiunile interioare, axat pe lemn si culoare, prin tablourile tridimensionale ce combina elemente de sculptura, desen si pictura.

A venit caldura si gandul ne zboara la vacanta si la relaxare. La padure, la mare, la casute sau petreceri sub clar de luna pana la rasarit, ceasurile mozaicate in culori de vara sunt o imortalizare a acestor momente in care reusim sa traim intens si sa ne pastram zambetul pe buze cat este ziua de lunga!

Colectia include 6 modele "La padure", "La casute", "La rasarit", "Luna", "Stegulete" si "Beach Party". Fiecare piesa este o interpretare unica datorita elementelor 3D din lemn prelucrate si vopsite individual, o juxtapunere de figuri geometrice si dinamism cromatic in tonuri vibrante de vara.

Tablourile ceas mozaicate au dimensiunea 35×35 cm si pretul intre 250 si 390 Lei, si se vor gasi in libraria Carturesti, ROD si Carusel. Online pot fi vizualizate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/decobox.ro  si in curand pe site-ul www.Deco-Box.ro

Related posts

Festin de prețuri la Fest(in) pe Bulevard 2018

Adina Meyers

DIY: Perna cu orez pentru calmarea sinusurilor inflamate

Adina Meyers

Tehnologie dentară de top și companii expozante de renume la DENTA II

Adina Meyers