LifeStyle

INDESIT lanseaza gama de electrocasnice Advance

Noua gama Advance de electrocasnice incorporabile de la Indesit se adapteaza nevoilor consumatorului prin eficienta, versatilitate, utilizare minima de energie si de resurse, dar si prin usurinta de folosire. Colectia Indesit Advance cuprinde doua tipuri de cuptoare cu 8 functii de gatire, dar si plite cu 5 arzatoare.

Cuptoarele Indesit Advance (Cuptorul Multichef 8 si cuptorul cu sistem de butoane ergonomice ”push push”) au cate 8 programe de gatire, display electronic, ventilare tangentiala si usa de sticla cu trei geamuri de protectie.

Pe langa cele 8 functii de gatire, cuptorul Indesit Advance Multichef 8 are o interfata intuitiva cu o tehnologie usor de folosit, un nivel scazut de consum energetic, usa de sticla panoramica (cu trei geamuri de protectie impotriva temperaturilor ridicate) ce mareste vizibilitatea in interiorul cuptorului.  In plus, cuptoarele Indesit Advance Multichef 8 sunt dotate cu programe care asigura o preparare perfecta a fiecarui tip de aliment. Mai mult, ceasul digital cu functia Auto Stop permite oprirea flacarei la finalul procesului de gatire a mancarii. In acest mod, este posibila atat selectarea programului de gatit, a timpului ideal de preparare, dar si oprirea automata la finalul ciclului de gatire.

Cuptoarele Indesit Advance Multichef 8 sunt dotate si cu functia de piroliza, un sistem automat de curatare. Astfel, temperatura cuptorului ajunge automat 500°C si elimina rapid resturile de mancare.

Cuptoarele Indesit Advance dotate cu sistemul de butoane ergonomice ”push push” reprezinta o solutie inovatoare ce garanteaza fiabilitate, siguranta si curatenie maxima. Interiorul cuptorului are dispozitive telescopice de ghidare ce usureaza scoaterea tavilor din interior. Mai mult, in urma testelor efectuate, s-a demonstrat ca aceste cuptoare rezista la 15.000 de deschideri si inchideri si au o durata de 10 ani de utilizare.

Cuptoarele Indesit Advance includ 8 functii: Traditional (ideala pentru felurile de mancare traditionale, in care caldura este dispersata in mod uniform); Grill (pentru o gatire rapida a pestelui, a altor tipuri de carne sau a sanvisurilor toast); Speedy Barbecue (pentru preparea unor cantitati mai mari de legume, peste sau alte tipuri de carne); Keep Warm (ideala pentru reincalzirea si pentru pastrarea aromei proaspete a felurilor de mancare); Multi-level (pentru prepararea simultana a alimentelor pe 3 nivele diferite); Gratin (combina viteza de gatire a gratarului cu delicatetea ventilarii aerului); Easy Cook (ideala pentru gatirea rapida a preparatelor congelate fara a fi necesara o incalzire prealabila a cuptorului); Pizza (perfecta pentru prepararea pizzei datorita distributiei optime a caldurii).

Plitele din gama Indesit Advance permit o distribuire uniforma a caldurii pentru o gatire perfecta a fiecarui preparat. Pentru a se potrivi oricarui tip de bucatarie si pentru a raspunde cerintelor oricarui consumator, plitele din colectia Advance sunt disponibile in modele de 60, 70 si 90 de cm. Grilajul este conceput astfel incat sa optimizeze spatiul de lucru si contine mai multe tipuri de arzatoare, inclusiv un arzator cu dubla coroana, care ofera o temperatura constanta pentru o gatire optima a mancarii, dar si putere mai mare a flacarei care salveaza timp si energie.

Sistemul de siguranta impotriva scurgerilor accidentale de gaz, aprinderea electrica la o singura mana, cele 5 arzatoare emailate, butoanele ergonomice, dar si controlul sporit asupra puterii flacarei sunt caracteristicile care fac din gama Advance una usor de utilizat si de controlat. In plus, fiind realizate dintr-un material termorezistent, plitele din gama Advance sunt extrem de rezistente la caldura.

Related posts

Mușcata – o alegere perfectă pentru cei care nu au prea mult timp de grădinărit

Adina Meyers

Balansoare, hamace, taverna si un yacht – elemente creative in noul spatiu de birouri Zitec din Phoenix Tower

Adina Meyers

Un nou magazin online cu decoratiuni, cadouri si mic mobilier tocmai a fost lansat!

Adina Meyers