Home LifeStyle

One Night Gallery devine expoziție itinerantă și va avea loc și la Timișoara – FOTO&VIDEO

Ultima ediție One Night Gallery a prezentat lucrările artistei Alina Bohoru în 13 spații din centrul Bucureștiului, luând forma unei expoziții stradale.

Conținutul va fi expus și la Timișoara în luna august, la viitorul spațiu Multiplexity, actualul Muzeu de Transport Public Corneliu Miklosi.

Turul artistic din București a inclus expoziții fizice în vitrinele diferitelor magazine sau cafenele, precum și instalații colaborative create prin video-mapping sau machine learning.

Pentru a explora personajele Alinei și în realitate augmentată, Mihai Cojocaru, directorul creativ One Night Gallery, a dezvoltat trei filtre de Instagram care au fost deja folosite de peste 4.500 de persoane.

One Night Gallery pune la dispoziția artiștilor diferite medii tehnologice de creație și know-how-ul pentru a le folosi și pentru a dezvolta noi skill-uri și lucrări de new media art. Filtrele sunt în continuare disponibile pe pagina de Instagram One Night Gallery, iar publicul poate extinde spațiul expozițional oriunde s-ar afla.

Articole similare

Frigarui de pui in stil hawaiian

Redactia

BECKETT si ORWELL in licitatie la Goldart

Redactia

An old wooden shed was transformed into a beautiful chalet

Oana Voicu