Home LifeStyle

One Night Gallery devine expoziție itinerantă și va avea loc și la Timișoara – FOTO&VIDEO

Ultima ediție One Night Gallery a prezentat lucrările artistei Alina Bohoru în 13 spații din centrul Bucureștiului, luând forma unei expoziții stradale.

Conținutul va fi expus și la Timișoara în luna august, la viitorul spațiu Multiplexity, actualul Muzeu de Transport Public Corneliu Miklosi.

Turul artistic din București a inclus expoziții fizice în vitrinele diferitelor magazine sau cafenele, precum și instalații colaborative create prin video-mapping sau machine learning.

Pentru a explora personajele Alinei și în realitate augmentată, Mihai Cojocaru, directorul creativ One Night Gallery, a dezvoltat trei filtre de Instagram care au fost deja folosite de peste 4.500 de persoane.

One Night Gallery pune la dispoziția artiștilor diferite medii tehnologice de creație și know-how-ul pentru a le folosi și pentru a dezvolta noi skill-uri și lucrări de new media art. Filtrele sunt în continuare disponibile pe pagina de Instagram One Night Gallery, iar publicul poate extinde spațiul expozițional oriunde s-ar afla.

Related posts

Fabrica de Clătite Tefal – Țară, țară vrem clătite!

Adina Meyers

5 utilizari inedite ale bambusului

Adina Meyers

Protejează şi echilibrează pielea sensibilă cu apa termală Oxyance City Rescue

Adina Meyers