Amenajare bucatarie Recomandat de Editor

Ce să iei în considerare când cumperi o vitrină frigorifică

O vitrină frigorifică poate fi o metodă excelentă prin care să îți crești vânzările, fie că vorbim de servicii alimentare, cafenele, restaurante, dar mai ales cofetării. Expunerea produselor poate crește apetitul cumpărătorilor și, drept urmare, și profitul tău.

Totuși, atunci când trebuie alegi o vitrină frigorifică pentru afacerea ta, vei observa că majoritatea arată adesea foarte asemănătoare din exterior. Deci de unde știi care este cea potrivită pentru tine? Suntem aici pentru a te îndruma în direcția bună cu ajutorul acestui ghid!

Caracteristici de luat în considerare

Pentru a-ți ușura cât mai mult căutarea, ia în considerare ce funcții și caracteristici vrei să aibă vitrina frigorifică pe care o cauți.

Mărimea. Nu te gândi la dimensiuni doar în ceea ce privește spațiul în care trebuie să așezi vitrina frigorifică. S-ar putea să ai loc pentru o vitrină mare, dar dacă majoritatea produselor pe care vrei să le afișezi au o durată scurtă de valabilitate, poți folosi o vitrină mai mică și poți economisi spațiu, energie și bani!

Unii producători oferă versiuni „mini” de vitrine frigorifice, care vin cu aceleași caracteristici și beneficii ale unor vitrine mai mari, dar într-un pachet mai mic. Acest lucru este ideal pentru magazinele mici „de la colțul străzii” și pentru alte locuri unde spațiul este un motiv de îngrijorare.

Asigură-te că verifici cu atenție fișa de specificații a vitrinei pentru a te asigura că poți îndeplini cerințele de degajare pentru admisia și evacuarea aerului.

Totodată, deoarece multe vitrine frigorifice sunt mari, vei vrea să faci cu atenție măsurători în ceea ce privește ușa prin care ea va fi livrată.

Rafturi. O vitrină frigorifică cu rafturi ajută la maximizarea vizibilității tuturor produselor, indiferent de raftul pe care sunt, deoarece acestea aduc produsele mai aproape de partea din față. Rafturile din sticlă permit luminii să se filtreze pe toată suprafața și oferă opțiuni de afișare mai flexibile în comparație cu rafturile opace sau mate, din alt material. Mâncarea și produsele tale vor arăta mult mai bine!

Stil. Mulți producători oferă stiluri de vitrină frigorifică din sticlă dreaptă, cât și modele din sticlă curbată. Modelele din sticlă curbată oferă un profil elegant și modern. Alege orice stil crezi că va arăta cel mai bine în magazinul tău.

Iluminat. O vitrină frigorifică de patiserie are nevoie de interioare luminate, care să ajute produsele să arate cât mai bine. În funcție de model, unele vitrine folosesc becuri fluorescente specializate care îmbunătățesc anumite culori, cum ar fi cea a cărnii roșii sau produsele de patiserie.  Adesea, iluminatul interior specializat sau suplimentar este o necesitate. Unele modele au iluminare în partea de sus, în timp ce altele pot avea iluminare montată pe raft.

Alte caracteristici de luat în considerare:

O vitrină frigorifică cu oglinzi va face ca aceasta să arate considerabil mai bine. Afișajul cât mai transparent și reflectat va îmbunătăți percepția clienților cu privire la prospețime și va ajuta ca vitrina să pară plină chiar și pe măsură ce vinzi din stoc.

Alegerea unui interior negru minimizează aspectul hardware-ului în vitrina frigorifică și permite ca produsele tale proaspete, colorate, să iasă în evidență. Unele instituții de control preferă însă o vitrină albă din motive de salubritate. Asigură-te că verifici cerințele instituțiilor înainte de a face o alegere.

Dacă ești interesat de o vitrină frigorifică curbată, reține că unele modele de sticlă curbată au sticlă frontală care se înclină în sus sau în exterior pentru o curățare ușoară.

Related posts

4 idei de cadouri pentru iubitorii de bucătărie

Adina Meyers

5 chiuvete de bucatarie din granit compozit pe care le vei adora

Adina Meyers

Trucuri pentru mai mult spatiu

Adina Meyers