Home LifeStyle

Ar trebui să cumpăr o mașină de cafea DeLonghi?

Cafeaua este un gust atât de personal încât investiția într-un espressor care se potrivește gustului tău și al tuturor celor din casa poate fi un real angajament. Cu o selecție larga de espressoare disponibile online, să știi ce tip să alegi, poate fi uneori derutant.

La o simpla căutare pe Google, numele DeLonghi va apărea alături de alte mărci de espressoare de cafea cunoscute, precum Nespresso, Bosch, Lavazza și Krups. Ceea ce ne face să ne oprim la DeLonghi este faptul ca gama de preturi este destul de mare.

Ce trebuie să știți despre DeLonghi?

Fondată în 1902 la Treviso, compania italiana DeLonghi a început să producă încălzitoare portabile și aparate de aer condiționat și de atunci a devenit un producător mondial de aparate mici electrocasnice pentru preparate alimentare, curățare și călcat. Pe lângă faptul că produce o gamă largă de mașini de cafea, mașini de tocat și accesorii, DeLonghi vinde un mix elegant de aparate, cum ar fi ceainice, prăjitoare și grătare. DeLonghi a lansat primul său sistem de cappuccino espresso cu mașină espressă, bazat pe pompă în 1990, de atunci a obținut parteneriate atât cu Nespresso, cât și cu Dolce Gusto, fiind de fapt un terț producător pentru mașinile care iau capsule Nespresso și Dolce Gusto.

În cadrul mărcii DeLonghi, veți găsi modele inteligente care includ funcții precum conectivitate inteligentă si opțiunea de a vă personaliza setările și de a le memora pentru următoarea dată când folosiți aparatul.

A face o cafea folosind un espressor automat DeLonghi nu este deloc complicat. Este vorba în principal de realizarea unui echilibru între utilizarea cantității potrivite de cafea și presiunea folosită pentru a reduce valoarea. Espressoarele automate DeLonghi oferă mult mai mult control atunci când vine vorba de prepararea de cafele de specialitate, precum lattes și cappuccinos. Bagheta cu aburi vă oferă un control total asupra temperaturii și texturii laptelui aburit.

Exista, de asemenea, modele care pe lângă funcția de a măcina boabele de cafea, vă pot oferi, de asemenea, o gamă largă de băuturi dincolo de cafea, inclusiv ciocolata calda și ceai verde. Pentru cei care doresc să-și satisfacă pofta de cafea cu o mașină acasă, un model espresso este o alegere excelentă.

Related posts

Disney amână producția filmelor „Avatar”, „Mulan” și „Star Wars”, din cauza pandemiei

Adina Meyers

De unde cumperi şi cât costă un purificator SHARP Plasmacluster

Adina Meyers

TREZITI-VA NATURAL CU PHILIPS WAKE-UP LIGHT

Adina Meyers