Amenajari case Home Practic

Produse esențiale pentru curățenie

Pentru mentinerea sănătății și a stării de bine, curățenia joaca un rol foarte important. De aceea, cu o experiență de peste 15 ani, magazinul Sanito.ro oferă clienților soluții eficiente pentru curățarea și igienizarea locuinței cu produse 100% profesionale.

Gama Sanito de produse profesionale include detergenți și săpunuri care elimină microbii și bacteriile cu succes. Multe dintre aceste soluții de curățare sunt ideale pentru utilizarea în medii profesionale precum clinici și spitale, centre de înfrumusețare, restaurant, centre comerciale, instituții, magazine sau birouri. În acest sens, gama de dispensere tork este foarte utilă pentru a face întregul proces mai igienic și mai ușor, deoarece săpunul sau soluțiile dezinfectante sau igienizante pot fi ținute într-un astfel de dispozitiv, dozarea putând fi realizată inclusiv automat, la dispozitivele cu senzor, fără a fi nevoie să se atingă suprafețele atunci când mâinile sunt spălate.

Spălarea mâinilor este astfel, un proces esențial pentru menținerea sănătății si poate preveni râspândirea infecțiilor de la o persoană la alta.

Microbii se pot răspândi de la alte persoane sau de pe suprafețe atunci când:

– Vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nespălate;

– Pregătiți mâncare sau mâncați cu mâinile nespălate;

– Atingeți o suprafață sau obiecte contaminate;

– Când vă suflați nasul, tușiți și apoi atingeți mâinile altor persoane sau obiecte comune.

Vă puteți ajuta pe voi înșivă și pe cei dragi sa rămâneți sănătoși, când vă spălați mai des pe mâini, în special în situații în care este posibil sa intrați în contact cu microbii și să îi răspândiți.

Spălarea mâinilor este ușoara și este una dintre cele mai eficiente metode de a preveni răspândirea microbilor. Mâinile curate pot împiedica germenii să se răspândeasca de la o persoana la alta și în întreaga comunitate – de la domiciliu, la locul de munca, la unitățile de îngrijire a copiilor și la spitale.

Pe lângă spălarea sau dezinfectarea mâinilor, este extrem de important să igienizăm corect și suprafețele cu care interacționăm, fie că este vorba despre birou, cheile de la mașină, suprafețele de preparare a mâncării. În acest sens, dezinfectanții de suprafețe joacă un rol important în menținerea spațiilor igienice.

O altă gamă de produse foarte bune pentru igienizarea corectă a suprafețelor este reprezentată de covorașele dezinfectante. Aceste covorașe profesionale asigură o igienizare profesională a spațiilor și o curățare de lungă durată, sunt rezistente și foarte practice. Covorașul de intrare dezinfectant este tot mai des întâlnit în spitale, clinici și saloane de înfrumusețare. Acest tip de covor curăță și dezinfectează cu ușurință pantofii. Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesională a spațiilor și o curățenie de lungă durată. Covorașele de tip Sticky Mat au o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. Acestea au un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

Sanito.ro oferă cea mai bună gamă de produse pentru o curățenie profesională, pe toate suprafețele locuinței. Aici veți găsi produsele ideale pentru igienă și curățare, pentru că nimic nu este mai important decât sănătatea noastră și a celor din jur.

Related posts

Cum se construieste un semineu

Adina Meyers

Incaperi mult mai luminoase cu usi de sticla securizata cu design spectaculos

Adina Meyers

Cum să construieşti un cadru de pat cu spatii de depozitare

Adina Meyers