Amenajari Interioare

Ce ai de învățat de la cele mai importante târguri de amenajări interioare

Luna ianuarie este marcată în mod tradițional de trei evenimente importante, unde se dă tonul în amenajările interioare. De aici afli care sunt tendințele în amenajările interioare și cum le poți aduce în casa ta mai ușor.

Heimtextil, 10 – 13 ianuarie, Frankfurt

Așa cum îi spune și numele acest eveniment este dedicat în mod special textilelor, dar sunt prezente și obiecte de mobilier și decorațiuni interioare. Ediția de anul acesta a adunat 2963 de expozanți din 67 de țări și peste 70.000 de vizitatori. 

Ce ai de învățat de la Heimtextil

În acest an, se pune accentul pe textilele de calitate, cu imprimeuri bogate și frumoase.

Pereții și podelele sunt și ele acoperite de textile. Fie că vorbim de perdele, draperii, covoare sau perne decorative, textilele vor acoperi zone mari din case în acest an.

O cameră pe care s-a pus accentul foarte mult în cadrul evenimentului a fost dormitorul. Multe inovații legate de acesta au fost prezentate, iar concluzia a fost că odihna de calitate este următorul trend mare.

IMM Cologne, 16 – 22 ianuarie, Koln

La IMM Cologne au fost prezentate soluții de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru toate colțurile casei. Evenimentul a atins în acest an un număr record de vizitatori din toată lumea: 150.000. Acest lucru indică și faptul că va fi un an excelent pentru industrie. 

Ce ai de învățat de la IMM Cologne

Pe lângă design, produsele pe care le cumpărăm pentru casele noastre în acest an vor trebui să spună o poveste frumoasă.

Materialele naturale, indiferent că vorbim de mobilă, textile sau decorațiuni sunt cele care contează și care conferă calitate unei amenajări.

Noile soluții pentru iluminat vor personaliza casele. Becuri cu forme ciudate, instalațiile luminoase pot lumina un living la modă.

Maison et Objet, 20 – 24 ianuarie, Paris

Evenimentul care se desfășoară în Paris are două mari direcții. Maison se referă la toate produsele dedicate casei, în timp de Objet țintește către un public profesionist care lucrează în domeniul retailului.

Ce ai de învățat de la Maison et Objet

Tema în jurul căreia s-a concentrat evenimentul în acest an a fost Silence (Liniște). Organizatorii s-au gândit că într-o lume în care suntem mereu pe fugă, avem nevoie de liniște acasă. Așa că interioarele propuse în acest an la Maison et Objet au inspirat liniștea.

Related posts

Sugestii pentru amenajarea unei camere de camin

Adina Meyers

Top 6 avantaje și dezavantaje ale folosirii plăcilor de travertin în proiectele de amenajări

Adina Meyers

Costin Petry, arhitect şi fost membru Phoenix, despre arhitectura ecologică şi întoarcerea la origini

Adina Meyers