Cu cat ne apropiem mai mult de iarna, cu atat zilele devin din ce in ce mai reci, iar dorinta de intoarcere „acasa” este mai prezenta decat oricand, mai ales daca cei dragi iti sunt alaturi, iar coltul tau de relaxare, dormitorul, este echipat cu cele mai comode produse de dormit. Pilotele Green Future iti asigura confortul de care ai nevoie in fiecare zi si sunt perfecte pentru zilele friguroase.

De cele mai multe ori vremea rece ne determina sa apreciem din ce in ce mai mult propriul camin, iar dormitorul este cu atat mai important cu cat acesta este spatiul in care ne odihnim zi de zi. Tocmai de aceea, redecorarea incaperii sau chiar modernizarea ei completa poate fi o decizie buna in prag de iarna.

Inainte de orice lista de cumparaturi sau de sesiuni de shopping prelungite, e bine sa iti formezi o viziune de ansamblu asupra dormitorului dorit de tine si cum doresti ca el sa arate sau sa transmita in final. Nu ai nevoie de specialisti neaparat si nici de sedinte de consultanta. Doar de simturile tale de baza, ele te pot ajuta mai mult decat crezi.

Vazul te va ajuta sa imbini armonios elementele pe care ti le doresti in camera, iar mirosul sa creezi o atmosfera olfactiva care sa te imbie la relaxare si confort de cum intri in dormitor. Fie ca vorbim de un detergent sau balsam anume, de lumanari sau odorizante de camera, mirosul contribuie semnificativ la ambianta incaperii.

Atingerea este si ea foarte importanta, mai ales atunci cand vine vorba de produsele de dormit pe care le folosesti deja sau de unele noi, in caz ca procesul de redecorare este mai complex. Materialele din care acestea sunt realizate trebuie sa fie catifelate si moi, prietenoase cu pielea si naturale.

Fie ca vorbim despre saltea, perne sau protectiile de pat, acestea trebuie alese cu grija, in functie de nevoile fiecaruia dintre noi, iar Green Future stie ca diversitatea si materialele calitative sunt cele mai bune caracteristici pe care le poate oferi.

Pilotele Wool din lana merinos in husa de bambus 100%, reprezinta traditia imbinata cu tehnologia moderna. Datorita calitatilor de termoreglare a temperaturii si umiditatii este ideala pentru utilizare atat iarna, cat si vara. Confortul oferit de pilotele din lana reduc stresul termic din timpul somnului prin reglarea temperaturii corpului. In plus, continutul de lanolina ajuta la reducerea inflamatiilor provocate de artrita si reumatism.

Acum ca stii cum poti incepe procesul de reamenajare al dormitorului si care sunt primii pasi de care sa tii cont, bucura-te de o atmosfera intima si calduroasa chiar la tine acasa!

Afla mai multe despre produsele Green Future aici.

 

Related posts

Care sunt cele mai bune materiale și țesături pentru lenjerii de pat

Adina Meyers

Interior urban cu influente scandinave pentru un cuplu tanar

Adina Meyers

Dulapul metalic, o adiție deopotrivă practică și estetică pentru casa ta!

Adina Meyers