Legislatie Solutii Constructive

Află ponturi utile pentru vânzarea locuinței

Atunci când vrei să îți vinzi casa, dincolo de preț, sunt câteva aspecte la care ar fi bine să fii atent, astfel încât proprietatea ta să nu stea prea mult pe piață.

Prima impresie cântărește cel mai mult

Atunci când aleg să își pună casele pe siteurile imobiliare spre vânzare, foarte mulți proprietari fac o serie de poze în grabă care nu îi avantajează cu nimic. Imaginile neclare ale unui interior murdar și dezordonat, nu vor conduce la o tranzacție prea curând. 

Ai răbdare, fă ordine în casă și elimină din imagini orice obiecte sunt în plus și care ar putea aglomera poza. Fă poze pe lumină, iar dacă simți că nu te pricepi la acest lucru, roagă un profesionist să te ajute. 

Nu exagera cu descrierile

Multe anunțuri imobiliare conțin informații care la fața locului numai corespund cu realitatea. Aproape de metrou, mobilat lux, renovat recent – sunt lucruri care pot fi probate imediat de viitorul proprietar. Chiar dacă mai mult ca sigur că după achiziție, acesta va renova apartamentul, la fața locului se poate simți înșelat.

Cere prețul corect și nu refuza clienții

Piața face prețul. Oricât de mult ai vrea să obții maximul de profit de la casa ta, trebuie să știi și să ceri prețul ei corect. O greșeală frecventă pe care o fac mulți este că refuză să mai primească posibili clienți după ce primul s-ar fi arătat interesat de locuință. Înainte de 2008, aceasta era o practică comună, așteptai până când obțineai un preț cât mai mare pe casa ta. Nu refuza primul client, pentru că piața s-a schimbat foarte mult din momentul crizei. 

Trebuie să iei în calcul și negocierea

Toți cumpărătorii se așteaptă să poată negocia, așa că acest pas este foarte important pentru a ajunge la prețul corect. Totuși, este bine să ții cât de cât la prețul stabilit și să nu îl scazi constant dacă vezi că proprietatea nu se dă. Pentru că în acest fel, eventualii cumpărători pot deveni suspicioși în legătură cu tine și cu imobilul tău.

Mult succes la tranzacționare!

Related posts

Paveaza-ti drumul catre o gradina cu stil!

Adina Meyers

Oferta iernii la pompe submersibile vine de la Shop-einstal.ro!

Adina Meyers

Tot ce trebuie să știi despre centrale pe lemne

Adina Meyers