LifeStyle

Cauti servicii profesionale transport mobila Bucuresti? Intra pe Relokat – rapid si sigur!

Schimbarea locuintei poate fi o adevarata provocare pentru majoritatea dintre noi, deoarece ne putem simti ca fiind dezradacinati, dar si incantati in acelasi timp. Prima data cand faceti o mutare de proportii de unul singur, realizati ca lucrurile pot disparea sau unele piese de mobilier valoroase se pot deteriora.

A doua oara cand treceti printr-o astfel de experienta, veti fi de acord ca nu este nevoie sa va asumati un asemenea risc, deci iata cateva puncte forte de care veti beneficia daca angajati serviciile unei companii de transport mobila Bucuresti. Este recomandat sa alocati destul timp in avans pentru a cauta si selecta serviciile de care aveti nevoie, fiind mult mai bine decat sa o faceti in ultimul moment.

Cand va mutati in casa noua, este greu sa miscati din loc toate piesele voluminoase de mobilier, cum ar fi canapeaua, paturi si saltele, o masa grea sau un dulap masiv. Atunci este momentul ideal sa apelati la o firma de transport mobila Bucuresti precum Relokat. Profesionistii unei astfel de firme pot face intreaga operatiune de mutare sa fie usoara si rentabila.

Este adevarat ca ajuta pregatirea unei liste cu obiectele de valoare si cele delicate, cum ar fi bunurile de familie sau cele vechi. Deasemenea, nu ezitati sa cereti eventuale informatii suplimentare reprezentantilor firmei de mutari, aceastea dovedindu-se in cele din urma o de un imens ajutor.

Ceea ce este de retinut este ca, dupa prima discutie, ar putea fi necesara o vizita personala la sediu sau la domiciliul dvs. pentru estimarea volumului de munca.

In timpul acestei intalniri analizati intreaga gama de servicii, timp, pret, calitate, numar de lucratori si termenii specificati in contract. Calitatea serviciilor ar trebui sa fie primul obiectiv care va intereseaza aici, iar angajarea unei companii profesionale si cu experienta va insemna o mai buna grija fata de mobilierul dvs.

Specialistii Relokat vor folosi echipamente speciale pentru a muta obiectele grele, ceea ce reduce foarte mult riscul de deteriorare a acestora. De asemenea, compania de transport mobila va poate ghida si chiar va poate face si sortarea si ambalarea profesionala a obiectelor din casa sau biroul dumneavoastra.

Ajutorul suplimentar pe care il aveti pe parcursul ambalarii va va asigura ca operatiunea se va termina intr-un mod cat mai rapid. Pe de alta parte, mentinerea unei atentii sporite asupra lucrurilor pe care nu doriti sa le mutati sau sa le dati la un loc cu celelalte nu este o idee rea.

Daca doriti sa economisiti o suma semnificativa de bani, angajarea diferitelor servicii oferite de Relokat pentru obiecte de variate dimensiuni si greutati va fi un lucru extrem de avantajos. Multi specialisti in transport mobila recomanda, de asemenea, utilizarea unor vehicule mai compacte. Exista niste beneficii care apar in acest sens deoarece, dupa cum va puteti imagina, transportul cu furgonetele nu va costa la fel de mult ca si cel cu niste camioane de mari dimensiuni.

Cand altcineva impacheteaza si muta bunurile grele in locul dvs., veti avea destul timp la dispozitie astfel incat sa va puteti concentra pe restul sarcinilor pe care le implica o relocare de proportii. Puteti chiar sa apelati la inchirierea unui camion mai mic pentru articolele din cutii, economisind astfel si bani cu un vehicul mai compact.

Relokat ofera o varietate de servicii, una dintre cele mai simple optiuni fiind aceea de transport mobila.  De obicei, platiti numai pentru greutatea articolelor sau, uneori, pentru spatiul real necesar pentru ele.

Aceasta poate fi un avantaj mare in comparatie cu situatia in care ar trebui sa va ocupati pe cont propriu de o serie de servicii complete de relocare, ceea ce va rezulta intr-un cost si timp mai mare petrecut pe drumuri. Atunci cand cautati o solutie pentru a va muta mobila grea, uitati-va la diferitele optiuni care sa corespunda nevoilor dvs.

Unele servicii acopera numai transportul mobilei, in timp ce o oferta completa poate sa asigure inclusiv depozitarea in spatii speciale care vor gazdui bunurile in conditii excelente. Serviciile de transport mobila pot fi extrem de utile daca va mutati dintr-un loc in altul in acelasi oras si trebuie sa fiti gata in cel mai scurt timp.

De exemplu, cei de la Relokat vor veni sa va pregateasca dulapul sau canapeaua pentru mutare, sa o puna in camion si sa o descarce si sa o despacheteze la noua locatie. In acest fel, nu trebuie sa intrebati prietenii dvs. daca pot sa va ajute cu obiectelor grele, care ar putea sa le puna probleme, sa se raneasca sau chiar sa va distruga mobilierul.

In acest fel veti avea de-a face numai cu profesionisti care sunt pregatiti si experimentati in acest sens. Daca va mutati sau nu aveti un loc unde sa va depozitati lucrurile, unele dintre aceste oferte va vor depozita bunurile pana gasiti spatiul necesar in casa sau biroul dvs.  De asemenea, puteti profita de servicii relocari Bucuresti daca aveti in plan o relocare de birou sau de fabrica si aveti echipamente grele pe care nu le puteti deplasa.

Acest lucru este important, in special daca echipamentul este esential pentru functionarea afacerii dvs. Cu siguranta oferita de compania Relokat, puteti scapa de griji in timp ce va ocupati de celelalte aspecte legate de firma dvs., cum ar fi relatiile cu clientii si furnizorii. Mutarea este o experienta stresanta si care ocupa timpul, dar una care trebuie sa fie tratata corect.

La urma urmei, acestea sunt lucrurile pe care le-ati acumulat de-a lungul vietii si bunurile casei dvs. pe care le transportati in noua locuinta. In primul rand, trebuie sa va uitati la toate articolele de mobilier de dimensiuni mari si sa cautati orice parti care pot fi demontate pentru transport. Daca doriti sa dezasamblati orice piesa de mobilier, este imperativ sa puneti toate bucatile impreuna, chiar daca trebuie sa marcati fiecare dintre piesele individuale cu un autocolant colorat.

Daca aveti dulapuri cu sertare in ele, scoateti sertarele pentru transportul separat. Acest lucru va elimina riscul ca sertarele sa alunece in timp ce se afla in tranzit. Pastrati instructiunile despre cum sa reasamblati piesa de mobilier la indemana in orice moment. In cazul in care exista niste piulite si suruburi care se imbina in piesa de mobilier pe care ati desfacut-o, atunci ar trebui sa le puneti intr-o punga de plastic sigilata, pe care apoi sa o marcati cu semnul piesei de care apartin.

Pentru orice masa sau mobila din sticla, este important sa scoateti geamul si sa il infasurati in material de protectie. Materialul de protectie poate include invelis cu bule sau cu spuma, iar aceasta piesa fragila va fi apoi despachetata si asamblata la noua destinatie, deci este important sa va tratati cu atentie mobilierul.

Puneti mai intai toate piesele mai mari, astfel incat sa inlaturati cele mai stresante parti din calea dvs. si, de asemenea, sa umpleti vehiculul in mod corespunzator si sa masurati optiunile de spatiu. Fiti rabdatori pe parcursul intregului procesul de miscare, iar daca o piesa de mobilier se dovedeste deosebit de dificila, faceti un pas in spate si reconsiderati modul in care este mutata.

Nu loviti mobilierul de peretii si usile in drumul spre iesire, deoarece aceasta va deteriora atat bunurile si casa. Un alt lucru foarte important pe care trebuie sa vi-l amintiti este sa nu tarati mobila daca mutati o piesa foarte grea. Acest lucru va afecta, fara indoiala, covorul sau podelele locuintei dvs. sau proprietatea in care va aflati.

Cel mai bine este sa puneti mai degraba un material protector sub mobila, cum ar fi spuma rezistenta sau o bucata de material plastic gros, inainte de a-l glisa pe podea. Daca este posibil, incercati sa acoperiti toate piesele de mobilier care intra in masina cu materiale textile astfel incat sa nu se deterioreze in timpul transportului.

Frigiderele trebuie sa fie intotdeauna tinute in pozitie verticala si nu trebuie, in niciun caz, sa fie inclinate in lateral pentru o miscare mai usoara, deoarece acest lucru va afecta functionalitatea frigiderului. Exista carucioare speciale disponibile care sunt perfecte pentru transportul frigiderului, iar acest exhipament poate fi utilizat si pentru masina de spalat si pentru orice alte obiecte mari de forma similara care trebuie mutate.

Firma Relokat asigura, pe langa servicii de transport mobila, si oferte de depozitare a bunurilor clientilor in spatii speciale, in conditii corespunzatoare si supraveghere non stop.  Exista multe motive pentru depozitarea mobilierului, iar unele dintre acestea sunt numeroase: atunci cand locuinta dvs. este renovata, remodelata sau cand va mutati in alta casa, fie in acelasi oras, fie intr-un oras diferit sau chiar intr-o alta tara.

Daca ati acumulat mai mult mobilier decat ceea ce poate gazdui in mod convenabil locuinta dvs., fara a va simti aglomerat, puteti utiliza o unitate de depozitare a mobiliei pentru stocarea bunurilor suplimentare.

Cea mai buna modalitate de a gasi o unitate de depozitare adecvata este de a intre pe Relokat si a ne contacta. Aspectele de baza pe care trebuie sa le luati in considerare sunt aranjamentele eficiente in unitatea respectiva si accesul la bunurile dvs. Accesul la depozitul inchiriat va fi convenabil, iar timpul si cheltuielile de stocare pot fi reduse.

Primul pas in procesul de planificare ar trebui sa fie evaluarea cantitatii de mobilier si a volumului total de spatiu pe care l-ar ocupa in unitatea de stocare. Realizarea unei liste de lucruri pe care doriti sa le mutati la depozitul Relokat va va ajuta foarte mult in aceasta directie. Un alt aspect esential este acela de a planifica depozitarea astfel incat mobila sa ocupe un spatiu minim in unitate, fara sa fie deteriorata. Acest lucru contribuie la reducerea chiriei.

Dupa ce ati elaborat cerintele dvs. exacte de spatiu, putei alege varianta optima. De asemenea, puteti selecta o unitate care sa aiba dimensiuni ceva mai mari, daca evaluati ca mobila ar ocupa o camera completa.

Cele mai mari articole trebuie plasate in partea de jos, in timp ce lucrurile mai mici pot fi folosite pentru a umple golurile.

Bunurile mai usoare trebuie asezate in partea superioara a celor mai mari si mai grele, asigurandu-va ca muchiile proeminente nu provoaca nici un fel de deteriorare. Aparatele electrice, cum ar fi frigiderele, cuptoarele si uscatoarele, trebuie asezate in pozitie verticala pe un perete al unitatii. Ar trebui sa va asigurati ca usile acestor aparate sunt usor deschise pentru circulatia corespunzatoare a aerului, iar cablurile electrice trebuie fixate pentru a nu se strica pe parcurs.

Pentru a obtine economie de spatiu si pentru a diminua greutatea bunurilor pe care le depozitati, ar trebui sa analizati cu atentie si sa vedeti daca puteti elimina unele aparate si piese de mobilier pe care nu le mai folositi. Acest lucru va va permite sa minimalizati cerintele dvs. de spatiu si, in consecinta, chiria pentru utilizarea depozitului de mobilier.

Pentru o lista detaliata de servicii si oferte personalizate mutari mobila accesati site-ul Relokat.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Spune STOP toxinelor!

Adina Meyers

Mai mult spatiu, mai multa libertate

Adina Meyers

Somnul bun, datorat calitatii la puterea a 3-a

Adina Meyers