LifeStyle

Produse profesionale de igiena personala pentru o rutina de ingrijire completa

Cu totii ar trebui sa punem intotdeauna igiena personala pe primul loc, deoarece o igiena corporala bine efectuata ne ajuta sa ne mentinem sanatatea fizica si sa ne simtim bine in pielea noastra. Este foarte important ca ritualul de ingrijire sa fie facut corespunzator, folosind doar produse profesionale. Nu este suficient sa cumparam produsele cu care ne iau ochii mass market-urile obisnuite, ci trebuie sa invatam sa ne alegem produsele in functie de calitatea lor. Mai mult decat atat, acestea trebuie sa faca ceea ce promit, adica sa curete pielea, sa o hidrateze si sa nu provoace mancarimi sau iritatii. Este important sa ne alegem produsele de igiena cu mare grija, deoarece acestea ne pot ajuta sa ne mentinem o stare de sanatate buna (daca sunt alese cum trebuie) sau pot avea efecte adverse (daca folosim tot ce ne pica in mana si nu avem criterii de calitate bine stabilite, dupa care le alegem). Din fericire, daca optati pentru produsele Sanito.ro – indiferent de gama – puteti spune ca ati facut o alegere buna si inspirata. Fiind produse profesionale, este de la sine inteles faptul ca acestea isi vor face treaba corespunzator, avand grija de pielea ta.

Unul dintre produsele preferate din gama Sanito este sapunul Tork lichid. Produsele Tork se pot folosi atat pentru maini si corp, cat si pentru fata si par. Avantajul produselor profesionale consta in faptul ca ele contin ingrediente active, menite sa curete si sa hidrateze pielea, oferinu-i ingrijirea de care aceasta chiar are nevoie.

De exemplu, pentru o atingere mai fina, puteti inlocui sapunul obisnuit cu un sapun spuma, deoarece acesta are o textura mult mai lejera, aerata, dar este la fel de eficient.

Mai mult decat atat, daca doriti sa va curatati si sa va igienizati mainile atunci cand nu aveti acces la apa si sapun, este recomandat sa folositi dezinfectanti profesionali pentru maini. Datorita numarului mare de microorganisme tranzitorii ce se gasesc pe maini, dezinfectia igienica a mainilor reprezinta cea mai importanta masura pentru reducerea incarcaturii microbiene. Pentru o eficienta crescuta, este bine sa se foloseasca dezinfectanti profesionali pentru maini, care distrug pana la 99% din bacterii. Acestia sunt dezinfectanti puternici, igienizanti rapizi pentru pielea mainilor, care isi exercita eficienta maxima dupa doar cateva secunde de la aplicare. Contin principii active de origine vegetala cu proprietati antibacteriene (pentru situatii de zi cu zi in care este necesara si recomandata curatarea si igienizarea mainilor).

Pe langa spalarea mainilor, concluzia cercetatorilor este ca mainile trebuie uscate folosind prosoape de hartie, pentru a reduce numarul bacteriilor cu 40-60%.

Pentru o rutina de ingrijire completa, cumpara produse profesionale de igiena personala. Produsele profesionale de ingrijire sunt eficiente, curata bine pielea si ne ajuta sa ne mentinem sanatatea corporala. Acestea reprezinta o investitie reala si un ajutor de nadejde in mentinerea sanatatii corporale. Este important sa ne alegem produsele cu mare grija si sa tinem cont de calitatea lor. De aceea, atat produsele, cat si furnizorii trebuie alesi cu mare grija, astfel incat pielea ta sa fie fina, curata si sa radieze de sanatate.

Related posts

M-tronic implementat pe noul motoferăstrău MS 362-CM de la STIHL

Adina Meyers

Roată în stil londonez, la malul mării: cât costă o plimbare

Adina Meyers

MeetYou, mobilier modular de la Techno Office

Adina Meyers