LifeStyle

Tinuta impecabila cu statia de calcat cu abur COMPACTPOWER™ de la Electrolux

Pentru a oferi ingrijirea ideala tinutelor tale preferate, Electrolux a dezvoltat statia de calcat cu abur COMPACTPOWER™. Cu ajutorul acesteia vei putea obtine acasa, fara efort, rezultate profesionale, chiar si in cazul celor mai pretentioase tesaturi.

Spre deosebire de un fier de calcat clasic, statia de calcat cu abur COMPACTPOWER™ de la Electrolux este compusa din fier de calcat si generator de abur, care sunt conectate printr-un cablu de alimentare si un furtun pentru abur. Datorita faptului ca generatorul de abur poate fi pozitionat langa masa de calcat, iar cablul care conecteaza firul de generator are 1,5 cm, flexibilitatea si mobilitatea ideale sunt garantate. De asemenea, COMPACTPOWER™ este dotata cu tehnologia Pressurised System, care permite obtinerea unui jet puternic de abur si a unui abur variabil, care poate fi setat in 3 trepte. Astfel, te vei asigura ca folosesti intensitatea potrivita în functie de tesaturile pe care le calci, pentru rezultate optime, in cel mai scurt timp.

Mai mult, statia de calcat cu abur COMPACTPOWER™ de la Electrolux este prevazuta cu optiunea de abur vertical, care permite calcarea draperiilor, a perdelelor, a costumelor sau a rochiilor tale delicate, fara a utiliza masa de calcat.

Cu o putere de 2400W si cu sistemul eficient de abur, statia de calcat COMPACTPOWER™ de la Electrolux te va ajuta sa elimini rapid si sigur chiar si cele mai mici cute. Astfel, timpul dedicat calcatului se va scurta considerabil.

Talpa ceramică Caressium™ cu care este prevazuta COMPACTPOWER™ va pastra hainele tale preferate in forma perfecta de-a lungul timpului. Aceasta este prevazuta cu noua gauri pentru abur, distribuite in mod optim, astfel incat sa permita calcarea chiar si a celor mai deosebite tesaturi. Liniile fine de pe talpa ajuta la o alunecare usoara si delicata, iar sistemul anti-picurare ofera o protectie sporita a hainelor, eliminand problema picaturilor nedorite pe bluza preferata.

Funcţia de pornire rapida, in 2 minute, a statiei de calcare cu abur de la Electrolux, inseamna o cantitate mai mare de rufe, calcate intr-un timp mai scurt si astfel iti ramane mai mult timp sa te bucuri de hainele pe care le indragesti! Totodata, poti opta pentru functia automata sau pentru cea manuala, care te vor ajuta sa pastrezi controlul asupra procesului de calcare.

Proiectata pentru a utiliza cat mai putin spatiu, statia de calact COMPACTPOWER™ este solutia potrivita chiar si pentru locuintele mici. Datorita compartimentului inteligent pentru depozitarea cablului si a manerului pentru transport al statiei, te vei putea deplasa cu aceasta oriunde doresti.

COMPACTPOWER™ de la Electrolux este alegerea perfecta pentru hainele pe care le adori si se asigura ca atat ele, cat si tu veti arata impecabil!

Related posts

ECOSPEED – tehnologia cu limitator care protejeaza motocoasa STIHL si buzunarul proprietarului

Adina Meyers

Sfaturi care să te ajute in alegerea unei biciclete eliptice

Adina Meyers

Luptă împotriva bacteriilor cu produse de unică folosință

Adina Meyers