Home LifeStyle

Lucruri pe care să le știi despre trotineta electrică

Există șanse mari să folosești în curând o trotineta electrica. Și dintr-un motiv întemeiat, toți avem nevoie de o modalitate de a ne deplasa liber și ușor în orașe din ce în ce mai aglomerate.

Aceste facilități nu pot fi furnizate de autovehicule tradiționale. Noile vehicule electrice individuale ( trotinete, hoverboard, segways) par a fi soluții de mobilitate adaptate modului nostru de viață actual. Aceste vehicule personale sunt încă la început. Cu toate acestea, scuterele electrice au ocupat un loc uriaș pe piața modernă în ultimii ani.

Să aruncăm o privire la modul în care s-a dezvoltat acest mijloc revoluționar de transport atât de popular în rândul locuitorilor din oraș.

Originea trotinetelor electrice

Conceptul de trotinetă electrică a fost brevetat pentru prima dată în jurul anului 1895. Aceste mici vehicule personale pot călători acum cu o viteză de până la 25 km / h în medie și au o autonomie medie de 65 km . Conceptul lor tehnologic continuă să se îmbunătățească împreună cu bateriile și alte tehnologii hardware.

Citește aici despre Pionierii trotinetei electrice

Articole similare

Noble Drinks Fair – Evenimente de networking si degustare de bauturi rafinate la Palatul Noblesse

Redactia

Ai nevoie de un aparat de ras electric? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa il alegi pe cel mai bun

Redactia

METEO: Vremea în perioada 17 iulie-17 august. Ploi și temperaturi mai scăzute decât cele normale

Redactia

Lasă un comentariu