Home LifeStyle

Lucruri pe care să le știi despre trotineta electrică

Există șanse mari să folosești în curând o trotineta electrica. Și dintr-un motiv întemeiat, toți avem nevoie de o modalitate de a ne deplasa liber și ușor în orașe din ce în ce mai aglomerate.

Aceste facilități nu pot fi furnizate de autovehicule tradiționale. Noile vehicule electrice individuale ( trotinete, hoverboard, segways) par a fi soluții de mobilitate adaptate modului nostru de viață actual. Aceste vehicule personale sunt încă la început. Cu toate acestea, scuterele electrice au ocupat un loc uriaș pe piața modernă în ultimii ani.

Să aruncăm o privire la modul în care s-a dezvoltat acest mijloc revoluționar de transport atât de popular în rândul locuitorilor din oraș.

Originea trotinetelor electrice

Conceptul de trotinetă electrică a fost brevetat pentru prima dată în jurul anului 1895. Aceste mici vehicule personale pot călători acum cu o viteză de până la 25 km / h în medie și au o autonomie medie de 65 km . Conceptul lor tehnologic continuă să se îmbunătățească împreună cu bateriile și alte tehnologii hardware.

Citește aici despre Pionierii trotinetei electrice

Related posts

BenQ lanseaza in Romania noi produse

Adina Meyers

Ce funcții utile au aspiratoarele moderne și cum te ajută să îți păstrezi podelele mereu curate

Adina Meyers

3 instrumente de curățare mai puțin frecvente care facilitează curățenia de primăvară

Adina Meyers