Calatorii LifeStyle

Hotel, centru medical si SPA, un proiect Studio Insign

Studio Insign a finalizat de curand proiectul pentru un hotel care cuprinde si zona de SPA, dar este si un centru medical.

Designerii au mizat pe un stil cald, cozy si foarte primitor. Fiecare element care se regaseste in acest hotel a fost atent ales pentru a conferi aceasta senzatie de relaxare si de confort, optand pentru stilul contemporan.

Echipa Studio Insign a realizat proiectul de arhitectura exterioara, arhitectura interioara si designul interior penteu acest spatiu ce cuprinde 21 de camere, 3 restaurante, o sala de conferinte, un centru medical cu piscina, hidroterapie, dus Vichy, cabinet de masaj, hamam, sauna uscata, sala de relaxare cu sare de Himalaya, dar si un centru medical cu diferite cabinete pentru recuperare, consult, kinetoterapie si sala de fitness. In acest fel, orice oaspete se va simti rasfatat in cadrul Hotelului Salis Centru Medical si SPA.

Pentru ca acest hotel se adreseaza unui public larg, de diferite varste, aflat in cautarea relaxarii si a conditiilor de cazare la cele mai inalte standard, stilul trebuia sa fie unul care sa fie pe placul tuturor.

Cu ajutorul finisajelopr din lemn inchis la culoare care transmite caldura, alaturi de nuante de bej, crem si accente de corai, bordeaux, portocaliu, prin combinatia de placari ceramice si piatra naturala, designerii au creat un proiect de amenajare interioara in stil contemporan.

Dar, pentru ca un proiect sa fie reusit, este nevoie ca echipele de specialisti sa conclucreze cu proprietarul. Asa s-a intamplat in cazul hotelului Salis, echipa Studio Insign lucrand foarte bine cu proprietarul care a avut incredere si le-a incredintat proiectul sau de suflet.

De altfel, echipa Studio Insign a conceput si dezvoltat si identitatea de brand a acestui nou hotel. Pentru ca echipa este multidisciplinara, fiind compusa din profesionisti din diferite specialitati, acest proiect este un real success, urmand ca hotelul sa isi deschida portile in cel mai scurt timp.

Studioul de design interior, Studio Insign, va pune la dispoziţie o gama complexa de servicii de design interior si proiectare 3D. Studio Insign realizeaza proiecte 3D pentru case, apartamente, randare 3D pentru hotel si vizualizare 3D cafenea.

Echipa de designeri de interior este specializata pe proiecte pe orice stil: proiecte de design interior stil clasicdesign interior stil modern, design interior stil eclectic, stil rustic, stil minimalist, stil pop art, stil art nouveau, stil art deco, stil baroc, stil provence, stil toscan, etc. Valoarea echipei de designeri de interior si arhitecti de interior este recunoscuta international.

 

Related posts

(P) Intră în Team HOSPICE și aleargă la Semimaratonul București 2017 pentru bolnavii incurabili!

Adina Meyers

DanaArtgallery organizeaza expozitia de fotografii “ipostaze urbane – contraste”

Adina Meyers

Pregătiri de sezon cu Tefal HV8 Plus

Adina Meyers