Frumusetea unei case este intregita – sau mai exact, completata – de cadrul natural in care este amplasata. Asa se face ca o gradina spectaculoasa, abundenta in plante, si un lac situat in imediata vecinatate sunt doua atuuri de necontestat care vor transforma o proprietate in universul perfect al oricarei familii cu copii.

Aceasta casa de la Buftea este construita din BCA, pe structura de cadre de beton. O alta caracteristica a casei de la Buftea este terenul ingust pe care aceasta este amplasata. In cazul de fața, s-a optat pentru pozitionarea constructiei la mijlocul terenului, lasand doua suprafete cu dimensiuni aproximativ egale pentru doua zone ale gradinii complet independente una fata de alta.

Intrarea in casa se face atat prin lateral, cat si printr-o usa care comunica direct cu terasa din spate, cu vedere spre lac.

Partea din fata a gradinii este destinata traficului intens, fiind pavata pentru a permite gararea masinilor. O suprafata destul de insemnata a fost rezervata si spatiului verde, care a fost acoperit in cea mai mare parte cu gazon, aici fiind plantati mai multi copaci.

Tot in fata este costruita si o casuta a gradinarului care respecta liniile arhitecturale ale casei. Cele doua zone ale gradinii comunica intre ele prin intermediul unei alei de acces situate pe unul dintre lateralele casei.

In spatele constructiei, complet izolata de drumul de acces, se afla partea gradinii dedicata relaxarii. Aici sunt plantate mai multe specii de flori, pomi fructiferi, arbusti si gazon. In plus, terasa comunica direct cu pontonul de la lac si cu zona barbeque prin intermediul unei alei in trepre, pavata cu piatra naturala.

Related posts

Pereti capitonati cu materiale textile pentru un interior chic

Adina Meyers

Amenajari in stil mediteranean

Adina Meyers

Fiecare camera din casa ta are nevoie de un covor potrivit

Adina Meyers