La poalele muntelui am gasit o casa care arata mereu altfel in functie de momentul zilei, datorita unui granit cameleon care o ajuta sa fie permanent surprinzatoare.

Acesta este locul in care evadeaza ori de cate ori are ocazia o familie de economisti din Bucuresti, care si-a dorit dintotdeauna o casuta la munte.

„Totul a pornit in momentul in care am inceput goana dupa teren. Stiam zona si mereu ne-a placut faptul ca se afla la distanta mica de o padure de stejar, asa ca am asteptat momentul oportun. Cand am gasit o suprafata generoasa de teren, nu am mai stat pe ganduri, desi eram constienti ca este o zona accidentata si mlastinoasa care o sa ne dea mari batai de cap”, ne-au povestit proprietarii.

Prima etapa a fost nivelarea si taluzarea terenului. „Nu am vrut sa riscam nimic, asa ca am adus peste 100 de basculante cu pamant, ca sa inaltam cota terenului. Este o cantitate enorma pentru constructia unei case si in spate s-au aflat zile intregi de munca. Stiam ca astfel vom evita problemele ulterioare, asa ca am uitat repede zilele acelea”, au mai spus proprietarii, care au adaugat ca efortul a fost impartit la doi, deoarece o alta familie, prieteni cu ei, si-a ridicat o resedinta de vacanta in acelasi timp, in imediata vecinatate.

Articole similare

Decor în gri și galben

Redactia

Penthouse – Interior Store – Mamaia

Redactia

Cum să creezi un spațiu primitor acasă, fără prea mult efort

Redactia

Lasă un comentariu