La poalele muntelui am gasit o casa care arata mereu altfel in functie de momentul zilei, datorita unui granit cameleon care o ajuta sa fie permanent surprinzatoare.

Acesta este locul in care evadeaza ori de cate ori are ocazia o familie de economisti din Bucuresti, care si-a dorit dintotdeauna o casuta la munte.

„Totul a pornit in momentul in care am inceput goana dupa teren. Stiam zona si mereu ne-a placut faptul ca se afla la distanta mica de o padure de stejar, asa ca am asteptat momentul oportun. Cand am gasit o suprafata generoasa de teren, nu am mai stat pe ganduri, desi eram constienti ca este o zona accidentata si mlastinoasa care o sa ne dea mari batai de cap”, ne-au povestit proprietarii.

Prima etapa a fost nivelarea si taluzarea terenului. „Nu am vrut sa riscam nimic, asa ca am adus peste 100 de basculante cu pamant, ca sa inaltam cota terenului. Este o cantitate enorma pentru constructia unei case si in spate s-au aflat zile intregi de munca. Stiam ca astfel vom evita problemele ulterioare, asa ca am uitat repede zilele acelea”, au mai spus proprietarii, care au adaugat ca efortul a fost impartit la doi, deoarece o alta familie, prieteni cu ei, si-a ridicat o resedinta de vacanta in acelasi timp, in imediata vecinatate.

Articole similare

Alegeţi materialele textile potrivite

casamea.ro

Ușile glisante, ușile care oferă un aer șic locuinței tale

casamea.ro

Lucrari de renovare in sezonul rece

VELUX

Lasă un comentariu

7 − 3 =