La poalele muntelui am gasit o casa care arata mereu altfel in functie de momentul zilei, datorita unui granit cameleon care o ajuta sa fie permanent surprinzatoare.

Acesta este locul in care evadeaza ori de cate ori are ocazia o familie de economisti din Bucuresti, care si-a dorit dintotdeauna o casuta la munte.

„Totul a pornit in momentul in care am inceput goana dupa teren. Stiam zona si mereu ne-a placut faptul ca se afla la distanta mica de o padure de stejar, asa ca am asteptat momentul oportun. Cand am gasit o suprafata generoasa de teren, nu am mai stat pe ganduri, desi eram constienti ca este o zona accidentata si mlastinoasa care o sa ne dea mari batai de cap”, ne-au povestit proprietarii.

Prima etapa a fost nivelarea si taluzarea terenului. „Nu am vrut sa riscam nimic, asa ca am adus peste 100 de basculante cu pamant, ca sa inaltam cota terenului. Este o cantitate enorma pentru constructia unei case si in spate s-au aflat zile intregi de munca. Stiam ca astfel vom evita problemele ulterioare, asa ca am uitat repede zilele acelea”, au mai spus proprietarii, care au adaugat ca efortul a fost impartit la doi, deoarece o alta familie, prieteni cu ei, si-a ridicat o resedinta de vacanta in acelasi timp, in imediata vecinatate.

Related posts

Un decor primitor si luminos intr-o casa noua

Adina Meyers

Cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi mobila noua

Adina Meyers

Istoria mașinii de spălat vase, o invenție a unei femei care nu a spălat niciodată vasele

Adina Meyers