Amenajari Interioare

Tu stii care sunt aparatele pentru bucatarie care nu ar trebui sa ii lipseasca unei gospodine?

Nu mai este niciun secret faptul ca tehnologia a patruns puternic in bucatarie, acolo unde putem gasi cate un aparat pentru aproape orice. Care sunt insa acele aparate pentru bucatarie care nu ar trebui sa ii lipseasca unei gospodine? Noi am facut o lista cu ele, pe care ti-o prezentam in continuare.

Robotul de bucatarie este primul pe lista noastra. De ce? Pentru ca e vorba de un aparat multifunctional care ne poate usura foarte mult munca in bucatarie, mai ales daca stim cum sa alegem un model bun. De exemplu, unii producatori au in oferta lor roboti de bucatarie care pun la dispozitie chiar si peste 30 de functii diferite. Nici nu este de mirare ca e privit drept cel mai bun ajutor pe care il poate avea un bucatar in bucatarie.

Stii care este un alt avantaj notabil adus de robotul de bucatarie? Ne ajuta sa economisim spatiu. Bucatariile romanesti nu sunt deloc unele spatioase, asadar orice economie este binevenita. Acest lucru este posibil pentru ca nu prea mai avem nevoie de alte aparate, din moment ce el va indeplini majoritatea sarcinilor importante: tocare si maruntire, taiere si feliere, razuire si sfasiere, amestecare si batere, precum si pentru framantarea aluatului.

Storcatorul de fructe este urmatorul aparat de pe lista noastra. Acesta este absolut necesar atunci cand vrei sa ai un stil de viata sanatos deoarece te va ajuta sa obtii rapid un suc proaspat si 100% natural. Iti va oferi doza de vitamine si minerale de care organismul tau are atat de mare nevoie si te va ajuta in acelasi timp sa te racoresti in zilele toride de vara.

Chiar si cuptorul cu microunde poate fi considerat un electrocasnic care e bine sa fie prezent intr-o bucatarie. Contrar a ceea ce cred unii, atunci cand este folosit cu cap el nu este deloc nociv sanatatii si nici nu altereaza substantele nutritive din mancare. Acesta te va ajuta sa incalzesti rapid mancarea, precum si sa pregatesti anumite preparate culinare intr-un timp mult mai scurt.

Incheiem lista noastra cu prajitorul de paine si sandwich maker-ul. Cele doua ar trebui sa fie prezente in bucataria ta din doua motive: ne ajuta sa luam un mic dejun rapid si sanatos, precum si sa facem intr-un timp scurt niste sendvisuri delicioase pe care sa le luam la pachet atunci cand plecam undeva si vrem sa avem la noi ceva de mancare.

Related posts

OFERTE Lenjerii de pat

Adina Meyers

Amenajarea baii – idei practice si sfaturi utile

Adina Meyers

Lemn si soare din belsug

Adina Meyers