LifeStyle

Bucura-te de un somn racoros si confortabil cu noile produse de dormit din bambus 100%

Vremea de afara este intr-o continua schimbare, iar corpul dumneavoastra trebuie sa se adapteze in cel mai rapid si usor mod la aceste temperaturi fluctuante. Perioada noptii, implicit a somnului, nu trebuie sa faca exceptie. Un somn inconfortabil din cauza transpiratiei este inamicul odihnii, lucru ce afecteaza randamentul de a doua zi. Produsele de dormit din bambus reprezinta o solutie perfecta pentru un confort sporit.

Cele opt ore de somn care ar trebui sa fie prezente in rutina zilnica a fiecaruia dintre dumneavoastra sunt cele mai importante momente ale zilei. Este recomandat sa luati toate masurile necesare pentru a putea petrece aceste momente de odihna in liniste deplina, confort si alaturi de cele mai indicate produse dedicate somnului. Astfel, perioada noptii va fi una atat de relaxanta, proaspata si confortabila incat a doua zi va veti trezi cu bateriile incarcate si gata de o noua provocare.

Toata lumea a trecut macar odata in viata prin acel moment in care, oricum s-ar dormi, starile de prea frig sau prea cald nu permit o odihna propice. Stresul nocturn cauzeaza si mai mult stres si oboseala pe timpul zilei, irascibilitatea, sensibilitatea si lipsa de concentrare fiind doar cateva dintre efectele unui somn deficitar.

Produsele de dormit din bambus sunt raspunsul unei astfel de situatii, deoarece somnul este o activitate absolut necesara atunci cand vine vorba de sanatatea inimii si evitarea problemelor cardiace.

Bambusul este un material care are proprietati benefice:

  • Cu 40% mai absorbant decat bumbacul;

  • Absoarbe si permite evaporarea transpiratiei intr-o secunda;

  • Datorita stucturii sale cu goluri de aer in interior, fibra de bambus este racoroasa vara si de asemenea tine de cald in vreme racoroasa actionand ca un “aer conditionat“ la purtator;

  • Ofera protectie importiva razelor ultraviolete daunatoare pana la 98%;

  • Este antifungic;

  • Ideal pentru persoanele cu piele sensibila si predispusa la alergii datorita lipsei tratamentelor chimice daunatoare;

Pentru a beneficia de toate aceste proprietati, se recomanda achizitionarea intregului pachet care cuprinde accesoriile necesare unui somn de poveste (perna, pilota, protectie).

  • Perna Nature – Bambus – umpluta cu fibre de bambus 100% si imbracata in tesatura de bambus 100%

Avand proprietati antilergice si antimicrobiene naturale, bambusul este o alegere perfecta pentru sanatatea dumneavoastra – o solutie ideala pentru persoanele cu ten sensibil sau pentru cei ce sufera de alergii si astm. Ventilatia exceptionala a fibrelor de bambus prin dispersia umiditatii excesive recomanda bambusul persoanelor care transpira excesiv in timpul somnului.

  • Pilota Nature – Bambus 100%

Pilota Nature este potrivita pentru toate cele 4 anotimpuri. Fibra de bambus are o structură cu goluri de aer in interior, caracteristica ce o face potrivita pentru orice anotimp – este calduroasa iarna si racoroasa pe timpul verii. Spre deosebire de bumbac, bambusul absoarbe cu 40% mai mult umiditatea, dar o si elimina imediat in mediul ambiant fiind o alegere perfecta pentru persoanele cu probleme de transpiratie in timpul somnului. Avand proprietati antialergice si antimicrobiene naturale, fibra de bambus este recomandata persoanelor cu alergii sau ten sensibil.

  • Protectie de saltea Nature – Bambus 100%

Protectia de saltea Nature are 2 functii principale: protejeaza salteaua prelungindu-i astfel durata de viata si amplifica placerea de a dormi. Ofera un plus de confort si sporeste ventilatia in timpul somnului. Avand proprietati antialergice si antimicrobiene naturale, fibra de bambus este recomandata persoanelor cu alergii sau ten sensibil. Protectia este prevazuta cu sistem de prindere cu elastic pe toate cela 4 colturi.

http://www.green-future.ro/bambus

http://www.green-future.ro/nature

 

Related posts

Fototapet 3D în casa ta – unde se încadrează cel mai bine și secrete pentru o alegere potrivită ție

Adina Meyers

Combinele frigorifice TwinTech®FrostFree de la Electrolux duc prospetimea alimentelor la un nou nivel

Adina Meyers

Cadouri fine din porţelan pentru Crăciun

Adina Meyers