Amenajari case

CASĂ DE PIATRĂ ÎN STIL …DE PANDEMIE by Adina Meyers

Pe măsură ce salutăm știrile despre revenirea la normalitate, unul dintre lucrurile care ne încântă cel mai mult este că nunțile sunt din nou în cărți!

Casa visurilor nu se construiește ușor. Poate nu întâmplător Pantone a ales culoarea anului o combinație între două culori independente care evidențiază modul în care diferite elemente se reunesc pentru a se sprijini reciproc. 

Povestea de culoare a celor două nuanțe de gri și galben care încapsulează sentimente mai profunde de gândire și cu promisiunea a ceva însorit și prietenos, a fost și inspirația aleasă pentru tematica editorialului meu. 

Spiritul uman trebuie să spere și să simtă că totul va deveni mai luminos. Casele noastre sunt de fapt o oglindire a sufletului fiecăruia dintre noi. Sunt o combinație de culori și obiecte pe care le împărtășim cu jumătatea noastră.

Uniunea spirituală, întemeierea unei familii, sunt primii pași către marele nostru proiect de Casă. Dar oare cum va fi posibil în vremurile acestea de Pandemie? 

Măiestria ceremoniilor discrete 

Nu există nimic asemănător cu momentul în care cuplurile își împărtășesc fotografiile din Ziua lor Cea Mare. Ne place să vedem aranjamentele florale care mai de care. Dar și dragostea și bucuria lor și a oaspeților lor este unul dintre marile motive pentru care nu trebuie să ne pierdem speranța. Și… de ce nu..să ne îndreptăm gândurile spre măiestria ceremoniilor discrete. 

Tendința cuplurilor în abordarea netradițională, discretă, cu momente reale surprinse pe măsură ce se întâmplă sau interacțiunile autentice ne pot da deja indiciile despre noile tendințe de proiecte și design de casă. 

Analizând cuplurile, pereții casei noastre pot fi împodobiți cu portretele naturale, relaxate și romantice, meșteșugar alese de chiar fotografii noștri. 

Fotografiile unice 

Fotografiile tale sunt uimitoare! Ele pot fi cu adevărat unice. Toată lumea este diferită, personalitatea și stilul unic pot fi atât de bine evidențiate pe pereții unei case. Cei mai mulți oameni spunem că suntem îngrijorați de imagini, deoarece nu suntem buni la pozat. Ei bine, trebuie de acum să vă relaxați, să vă alegeți fotograful care să vă facă să vă simțiți confortabil, să vă bucurați de ziua voastră specială și să vă relaxați. Astfel încât să puteți captura ima-gini cu adevărat naturale, spontane, care să arate cât de frumoși sunteți cu adevărat. 

Ziua Cea Mare, poate da tonul 

tender loving couple – the bride covers eyes groom in a vintage fireplace

Senzația cinematografică pe care o poți obține din imagini, atunci când totul se aliniază corect, poate fi chiar punctul de plecare al unui stil de design clasic, glamourous. Alegeți fotografii a căror imagini includ mișcarea, acei artiști care surprind atmosfera zilei. Odată surprinse acele momente, ele se pot derula în propria poveste veșnică pe o paletă diferită a designerului preferat. Fie că preferăm canvas, sticlă, tablou sau chiar pictură pe perete, toate aceste imagini își vor găsi ușor locul perfect în camera preferată de tine. 

Micro-nunțile, canvasul perfect 

Odată cu tendința pentru micro nunți pe timp de pandemie, este cu adevărat o oportunitate de a le face și unice. Aruncați vechile tradiții care nu rezonează cu dvs. și petreceți ziua făcând lucruri care vă plac. Majoritatea cuplurilor preferă o escapadă într- o zi minunată și rece, pregătindu-se împreună, plimbându-se prin părțile lor preferate din oraș, oprindu-se la cafea (sau la o halbă de bere) și sărbătorind cu prietenii și confetti pe treptele Primăriei.

morning of the bride, getting ready, the bride in a wedding dress puts on wedding shoes, legs close-up

Însă nu uitați, florile pot face echipa perfectă în tablou nostru cinematografic. Alegeți florile interesante precum anemonele, a căror negru din interiorul împrejmuit de petalele albe, le oferă imaginea perfectă grafic d ar ș i n emaipomenit de atrăgătoare. Bujorii, daliile, ranunculusul, macii și margaretele pot umple poza cu feeria locului. Cu siguranță merg și buchete mari, cu flori sălbatice, precum cele inspirate de maeștrii olandezi, cu o aleatorie fru-moasă, tulpini și frunzișuri din ferigi și eucalipt. Sau de ce nu fructe într-un buchet, ar fi chiar minunat și unic.

Portrait a brunette woman in a white peignoir, with a bouquet of chamomile. Wedding style. View from behind

Chiar dacă… Pandemia ne-a oprit zumzetul nunților

Cred că este un lucru pozitiv. Această pandemiei a făcut ca oamenii să-și dea seama de ceea ce este cu ade-vărat important în viața lor. Nunțile mici și intime creează atâtea emoții și o realitate aparte. Desigur, este minu-nat să faci o petrecere mare. Și poți face asta întotdeauna mai târziu! Dar ceremonia de nuntă propriuzisă poate fi una liniștită și mai mică. O micro-ceremonie este mai semnificativă căci te vei concentra cu adevărat pe jurămintele care vi le veți face reciproc. De asemenea, este și o scuză pentru a planifica o zi foarte distractivă, făcând lucruri pe care le iubiți împreună. Așa veți sfârși să aveți fotografii frumoase, relaxate, naturale în locurile voastre preferate. Aceste momente sunt mult mai profunde decât o mare nuntă tradițională. Senzația cinematografică de-o viață, în inimile și în design-ul casei voastre va fi astfel garantată!

 

 

 

 

 

 

Related posts

Revoluția welness, despre spa-urile de acasă care aduc opulența la autoizolare

Adina Meyers

Casă de familie în stil clasic actual

Adina Meyers

Casă în Cluj în stil mediteranean

Adina Meyers