ルイヴィトン 財布コピー スーパーコピー財布 スーパーコピー時計 スーパーコピー時計 偽物ブランド スーパーコピー スーパーコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピー スーパーコピー ブランドコピー ブランド時計コピー ウブロスーパーコピー ロレックス時計コピー エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー スーパーコピー iphoneケースブランドコピー ブランドコピー
スーパーコピー ルイヴィトンコピー ルイヴィトン財布コピー スーパーコピー Casă în stil clasic, cu o superbă grădină rustică - casamea.ro

Amenajari case Amenajari Interioare

Casă în stil clasic, cu o superbă grădină rustică

Amplasată la 40 de kilometri distanţă de Timișoara, în Jimbolia, proprietatea din imagini nu se diferențiază cu mult față de casele din zonă.

Vila cu alură trainică, bine așezată, are o arhitectură simplă, cu acoperiș în două ape, completată de câteva elemente decorative în stil rustic: stâlp și soclu placate cu piatră, terasă acoperită realizată din lemn etc. Curtea, amenajată în același stil, nu face nici ea notă discordantă, încadrându-se în tipicul zonei.

Proprietarii au construit vila în anul 2000, pe terenul cu o suprafață de 1.000 de metri pătraţi pe care îl dețineau. Au optat pentru varianta de a o ridica în regie proprie, din BCA, pe structură de cadre și stâlpi din beton. Având doi copii, ei și-au dorit o construcţie suficient de mare, cu spații individuale pentru toți membrii familiei, cu cel puțin trei băi și cu numeroase locuri de depozitare.

Compartimentare pe trei niveluri

Arhitectul, care a realizat proiectul la îndrumarea beneficiarilor, a propus o locuință cu trei niveluri (P + 1 + M): la parter − zonă de zi și funcțiuni comune pentru toată familia, la etaj − zonă de odihnă și camere individuale, iar la mansardă − spații de depozitare suplimentare și cameră de oaspeți.

Terenul dreptunghiular, perfect plan, a fost ideal pentru construit, astfel că nu a ridicat niciun fel de probleme pe parcursul lucrărilor. La dorința proprietarilor, imobilul a fost poziționat mai aproape de frontul stradal, în așa fel încât cea mai mare parte a grădinii să rămână în spatele casei.

Grădiniţă cu flori

Curtea plană, acoperită cu gazon frumos tuns, este deschisă, aerisită şi pare mai mare decât e în realitate. În fața casei, micul spațiu verde a devenit o grădiniță cu flori ce încântă privirile trecătorilor, în timp ce suprafaţa din partea laterală a fost transformată într-o mini-livadă, cu trei șiruri de pomi fructiferi plantați intercalat. Îngrijiți cu atenție de proprietari, pomii nu au fost lăsați să crească prea mult în înălțime, formând o coroană frumos tăiată și ușor accesibilă la cules, chiar și fără scară.

Zone de relaxare în aer liber

Pe fundalul curții, cât mai departe de zgomotul străzii, gazdele noastre au amenajat zonele de relaxare în aer liber: un foișor din lemn, cu grătar și cuptor încorporat, chiar lângă locul de luat masa, și un balansoar masiv cu acoperiș, realizat din trunchiuri de copac. Tot în spatele casei, profitând de intimitatea locului, au amplasat bucătăria de vară − o construcție din zidărie, cu un singur nivel și cu acoperiș într-o apă.

Detalii tehnice

Amplasare: Jimbolia, Timiş

Tipul locuinței: vilă

Niveluri: 3 (P + 1 + M)

Număr camere: 6

Suprafață locuință: 300 mp

Suprafață teren: 1.000 mp

Autor: Oana Voicu; Foto: Antonio Cioarek

Articole similare

Turcoazul, o alegere potrivita pentru orice idee de design interior

Adina Meyers

Idei pentru decorarea pereților

Adina Meyers

5 lucruri folositoare de care nu știai că ai nevoie în gospodărie

Adina Meyers