Cabina de duș câștigă în mod constant popularitate. Aceste modele funcționale îți permit să efectuezi proceduri de igienă cu un confort deosebit. Inițial, cele mai frecvente erau opțiunile din plastic, dar acestea sunt înlocuite treptat cu sticlă. Cabina de duș este o adevărată încântare pentru baia ta. Produsele de acest tip sunt o combinație de înaltă calitate și practice, caracteristice unei clase premium.

Ce a cauzat popularitatea cabinelor de dus?

Dușurile se găsesc din ce în ce mai mult în case și apartamente. Cabina de duș este mult mai confortabilă decât cada obișnuită, datorită formei și ușilor. Ușile închid în siguranță cabina, iar restul băii rămâne complet uscat. Parametrii cabinelor de duș pot fi diferiți – de exemplu, o cabină de duș 90×90 poate să fie cu o formă pătrată, fie sub forma unui semicerc, în funcție de model. Opțiunile de colț sunt foarte practice, deoarece economisesc spațiu și sunt potrivite chiar și pentru băile mici.

Cădița de baie este fabricată din acril – un material durabil și rezistent la uzură, iar pereții și ușile sunt din sticlă călită. Datorită proprietăților sale fizice, acest material este foarte igienic, rezistent la coroziune și este cea mai bună alegere pentru astfel de medii umede. În plus, avantajele cabinelor nu sunt mai mici decât cele ale paravanelor de duș. Cabinele de duș sunt durabile datorită sticlei durabile și a accesoriilor fiabile, oferă ușurință la îngrijire, au un aspect elegant, prezintă versatilitate, adică tot ce ai nevoie pentru o baie standard. De asemenea, au capacitatea de a fi completate cu accesorii suplimentare.

Multe modele sunt echipate cu dușuri aeriene și manuale, precum și duze laterale – pe lângă o curățare excelentă a pielii, oferă un hidromasaj plăcut și util pentru întregul corp. Opțional, poți achiziționa un model cu duș cu efect de ploaie și rafturi pentru diverse accesorii. Catalogul magazinului online goodbagd.ro conține o selecție largă de cabine de duș, precum și multe accesorii. Alege modelul cel mai potrivit pentru tine din toate punctele de vedere, iar în scurt timp va fi instalat în casa ta.

Paravan de dus pentru baia ta

Există paravane de duș de diferite forme și dimensiuni, confecționate din diferite materiale. Un paravan de duș confortabil protejează împotriva ochilor curioși și împiedică ieșirea apei din cabină. Poți alege accesoriile de calitate în funcție de preferințele tale pentru a face dușul mai plăcut. Toate produsele sunt fabricate din materiale moderne: rezistente și durabile, practice, nu necesită întreținere complexă și au caracteristici sanitare și igienice bune. Paravanele de duș sunt ușor de instalat, convenabil de utilizat și proiectate pentru o funcționare pe termen lung.

A face duș va fi mai ușor și mai plăcut. Pereții despărțitori din sticlă au mai multe avantaje decât dezavantaje.Partițiile din sticlă arată foarte elegant. Magazinul online goodbath.ro  are o selecție uriașă de astfel de produse, astfel încât să poți alege un model care să se potrivească gustului și bugetului tău. Paravanele de duș din sticlă sunt potrivite pentru băi în orice design și dimensiune. Paravanele de sticlă sunt mult mai igienice decât partițiile din țesătură. Pereții despărțitori din sticlă sunt supuși unui tratament special în timpul fabricației, care respinge bacteriile. Datorită acestei caracteristici, curățarea paravanului este mult mai ușoară. Dacă ai grijă în mod regulat și corespunzător de paravane, placa nu se acumulează pe ele.

Related posts

TIPS-uri pentru alegerea tapetului potrivit

Adina Meyers

10 case la inaltime

Adina Meyers

NOILE TENDINȚE ÎN MOBILIERUL DE INTERIOR, BoConcept dă tonul uniunii celor două nuanțe PANTONE 2021 Gri/Galben: Speranță, forță, eternitate!

Adina Meyers