Calatorii LifeStyle

Arhitectura si ambianta

In zonele cu taifunuri, multe case nu se construiesc „pentru totdeauna”, fiind in general constructii usoare, din fibre, de obicei sustinute de piloni metalici, cu structura din lemn dur (ex. cyprus pine).

Terenul pe care este ridicata locuinta are,de obicei, dimensiuni mari, iar gradinile sunt luxuriante si populate inclusiv de papagali si simpatici opposum.

Ventilatia, deosebit de importanta aici, este asigurata de deschiderile cu lamele orientabile, chiar si la peretii despartitori din interior si de palele lustrelor. Astfel, serile si noptile sunt foarte placute, aerul racoros si plin de miresme tropicale reimprospatand constant atmosfera.

O alta caracteristica este prezenta vegetatiei abundente atat in curti, cat si pe terase. Majoritatea caselor sunt dotate cu instalatii solare si piscina.

Atât datorita faptului ca majoritatea populatiei este britanica de origine, cat bogatei piete de arta locala, multe dintre interioare sunt pline de mobilier clasic, precum si exotic de inspiratie tailandeza sau indoneziana, din bambus sau teck.

Related posts

Pictorul Fericit transformă orice persoană într-un artist desăvârșit

Bianca Ion

Noi colectii de tesaturi pentru 2010

Oana Voicu

Tu cum mai asculti muzica? Noile casti wireless Philips SHB7150FB – muzica si apeluri wireless (NFC)

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe