In anticariate puteti gasi obiecte de arta, tablouri, icoane, alamuri, ceasuri vechi sau obiecte mici de mobilier reconditionate care, odata aduse in propria casa, vor crea o atmosfera desprinsa parca din paginile istoriei.

Preturile sunt destul de accesibile si, daca mergi cu un specialist, ai ocazia sa pleci acasa cu piese pretioase a caror valoare creste in timp. Intr-un astfel de loc puteti gasi piese de mobilier (baroc, rococo sau neorenascentist), in special de secol XIX, lustre de cristal, lampadare, vaze, sfesnice din bronz, statuete, servicii de masa, seturi de ceai, sticlarie, icoane, telefoane vechi inca functionale, masini de scris, gramofoane, tablori si icoane ale unor artisti, mai putin celebri.

Pentru unii, achizitia unor astfel de obiecte reprezinta o investitie, altora pur si simplu le face placere sa se inconjoare cu ele. In cazul in care alegeti sa va decorati casa cu obiecte cumparate din anticariat este recomandat sa apelati la ajutorul unui designer pentru ca altfel riscati sa obtineti un amalgam care, cu siguranta, nu va primi aprecierile pe care vi le doriti.

Operele de arta si obiectele de mobilier trebuie sa corespunda unei directii comunei si sa formeze un tot unitar cu intreg designul interior.

Related posts

Care este culoarea vedeta a anului 2011?

Bianca Ion

Topul celor mai frumoase case românești din 2016

Oana Voicu

4 atribute importante pe care ar trebui să le aibă un scaun de masă pentru bebe

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe