Amenajari Interioare

Campanie: Achizitionati electrocasnice performante

Clientii Whirlpool pot cumpara la pretul unei masini de spalat de 5 kg cu 1000 rpm fie o masina de spalat de 5 kg la 1200 rpm, fie una de 6 kg la 1000 rpm. Discounturile pentru modelele din clasa energetica A+++ pot ajunge pana la 400 RON.

Produsele electrocasnice ce fac parte din campania „Upgradeaza ce conteaza” sunt masinile de spalat cu incarcare frontala dotate cu Al 6-lea Simt, tehnologie ce recunoaşte dimensiunea incarcaturii prin intermediul unor senzori speciali şi ajusteaza in mod automat resursele, pentru un ciclu de spalare optim. Maşinile de spalat cu Al 6-lea Simt ofera cele mai bune rezultate in curaţarea rufelor, economisind cu pana la 50% din timp, apa şi energie.

„Whirlpool a depus constant eforturi pentru imbunatatirea nivelului de trai al consumatorilor prin gasirea unor solutii inovatoare in domeniul electrocasnicelor. In acest sens, am dezvoltat proiectul „Upgradeaza ce conteaza” ce are ca scop ridicarea standardului produselor din fiecare casa fara alte cheltuieli suplimentare,” a declarat Mioara Bolozan, Marketing Manager Whirlpool Romania.

Related posts

5 lavoare de baie sub 700 lei pe care le vei adora din prima clipa!

Adina Meyers

Criterii care sa te ajute sa alegi plita incorporabila potrivita pentru bucataria ta

Adina Meyers

O casa moderna, cu look sofisticat

Adina Meyers