Amenajari Interioare

Cum sa utilizezi masina de spalat vase pentru a avea rezultate extraordinare

Pentru o buna functionare a masinii este necesar ca inainte de introducrea vaselor sa fie inlaturate resturile de mancare de pe suprafata acestora. Apoi vesela se asaza in rafturile existente dupa anumite criterii, se adauga detergentul, apoi se inchide usa si se apasa pe butonul Start. Curatarea propriu-zis se face prin aruncarea cu apa pe vase. Primul jet contine detergentul care inlatura murdaria, dupa care urmeaza jeturi de apa curata pentru clatire. Se poate opta pentru modele cu mai multe sau mai putine cicluri de spalare.

– Distribuirea vaselor in masina de spalat se face in functie de: tipul acestora (pahare, cesti, farfurii, tacamuri), materialul din care sunt realizate, gradul de murdarie sau in functie de insusirile lor particulare (sunt pictate, decorate, suflate cu argint etc.).
– Vesela mai solida sau foarte murdara se pune in cosul de jos, iar cea fragila sau mai putin murdara in cosul de sus.
– Paharele de cristal necesita activarea unei functii speciale care sa le protejeze.
 Vasele din plastic se plaseaza in cosul de sus intrucat cel de jos incinge mai tare si se pot topi.
– Pentru vasele din lemn se recomanda spalarea manuala.
– Detergentii pentru masina de spalat vase sunt de mai multe tipuri: 5 in 1, 4 in 1, 3 in 1, sub forma solida,  de pulbere, tablete si gel. Detergentul de tip 5 in 1 include sarea speciala si agentul de cladire. Pentru celelalte tipuri, se adauga separat.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Intr-un cadru natural desavarsit

Adina Meyers

Caminul meu: Simplu si natural

Adina Meyers

Turcoazul, o alegere potrivita pentru orice idee de design interior

Adina Meyers