LifeStyle

Pinum Doors & Windows acopera in prezent jumatate din judetele tarii

Compania Pinum Doors & Windows,  unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi si ferestre din lemn, anunta deschiderea unui nou showroom in capitala, fiind in prezent in peste jumatate din judetele tarii.

Noul spatiu expozitional are o suprafata de 100 de metri patrati si va comercializa usi care se pot personaliza prin dimensiuni extra standard, dar si solutii pentru inchiderea unor spatii atipice, usi cu supra lumina si ochiuri laterale, usi glisante, blindate si ferestre. Clientii sunt asteptati in Calea Grivitei 230B.

In noul showroom clientii vor putea beneficia de consultanta de specialitate si servicii post-montaj oferite de expertii companiei. Pretul unei usi incepe de la 110 euro si poate ajunge pâna la maximum 1.000 de euro, aceasta putând fi personalizata in functie de dorintele si necesitatile clientului.

Pinum Doors & Windows a mai deschis de curând un alt showroom in incinta Casa Magica Design, situat in Soseaua Pantelimon numarul 128, iar in prima parte a  anului a inaugurat si showroom-ul de pe Bulevardul Timisoara, vizavi de AFI Palace Cotroceni.

Portofoliul de produse Pinum Doors & Windows inlcude peste 150 de modele cu diferite finisaje personalizate cu elemente inovative ce raspund celor mai variate cerinte de amenjare interioara.

Usile si ferestrele Pinum sunt fabricate in România si Italia, folosind procese tehnologice de ultima generatie pentru a obtine produse de calitate premium si sunt exportate in numeroase tari din Europa si in SUA.

Parte a grupului italian Nusco cu traditie de peste 40 de ani in prelucrarea lemnului, Pinum doors & windows este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre din România, având o prezenta de 19 ani pe piata locala. Pinum doors & windows ofera produse la standarde inalte de calitate, cu un design ambiental modern si le personalizeaza in functie de nevoile clientilor. Pentru mai multe detalii, vizitati www.pinum.ro.

Related posts

Program SPA de apartament: tratamente de relaxare și practici de beauty

Adina Meyers

Peste o lună ne întâlnim cu personajele din Lacul lebedelor la Teatrul Naţional din Bucureşti!

Adina Meyers

„Culorile sunetelor” – turneu al flautistului Matei Ioachimescu in noua orase

Adina Meyers