LifeStyle

Franke a oferit echipamentele pentru bucataria de vis de la MasterChef

Bucataria unde concurentii pasionati de arta gatitului au avut șansa de a-și etala talentul a fost dotata cu electrocasnice Franke, oferind produse de calitate cu o functionalitate crescuta care sa puna în valoare tehnica aspirantilor la titlul de MasterChef.

„Asocierea cu un show atat de popular cum este MasterChef a fost o buna oportunitate de a pozitiona produsele Franke ca electrocasnice de uz casnic de calitate profesionala, potrivite atat maeștrilor bucatari cat și celor amatori. Speram ca acest show sa fi trezit interesul pentru gatit pentru cat mai multi dintre romani iar produsele Franke sa le transforme timpul petrecut în bucatarie într-o experienta placuta”, declara Florin Porojan, Director General Franke Romania.

În dotarea bucatariei MasterChef, Franke a folosit o unitate de forme, linii si finisaje care au creat o armonie perfecta. Sistemul a fost gandit astfel încat sa incorporeze toate utilitatile necesare: plita Opera, cuptorul Maxi, chiuveta Kubus cu bateria Rolux Light, combina frigorifica Vintage si masina de spalat vase. Finisajul din inox al dotarilor si accesoriilor a fost in linie cu stilul adoptat si cu mixul cromatic folosit.

 

 

 

Articole similare

Cum să slăbești FĂRĂ DIETĂ. Cea mai SIMPLĂ metodă recomandată de nutriționiști

Adina Meyers

Fii pe Primul Loc in Viata ta! – Atelier cu dr. Mihaela Stroe la Palatul Noblesse

Adina Meyers

Plita cu inductie de la Pyramis

Adina Meyers