Un element care poate adauga plus de valoare casei este invelitoarea, iar pentru un acoperis de calitate tiglele ceramice reprezinta o solutie potrivita. Acestea sunt realizate pe baze naturale, sunt durabile, rezistente la intemperii, asigura confort la interior si nu vor deveni inestetice odata cu trecerea vremii. In plus sunt si rentabile iar daca adaugam faptul ca TONDACH România propune solutii complete pentru acoperis, este clar ca vorbim despre produse de un inalt nivel calitativ.

Ţiglele ceramice TONDACH® sunt produse suta la suta naturale, fara aditivi chimici. Materia primã folositã la fabricarea tiglelor ceramice TONDACH® este argila purã, de calitate superioara, atat prin caracteristicile materialului din zona cat si prin controlul continuu al productiei si calitãtii. Folosita din cele mai vechi timpuri, argila are o serie intreaga de calitati: rezista timpului si efectelor mediului inconjurator, este rezistenta la radiatii UV (tiglele ceramice nu se decoloreazã),etc.

Fabricatia se realizeaza cu ajutorul celor patru elemente naturale: pamânt, apa, aer si foc: argila este amestecatã cu apã, uscatã si arsã in cuptoare cu gaz metan, deci un material biologic si economic. Calitatea rezultata este conform normelor NORM EN 1304, controlul extern al calitãtii este efectuat de Institutul de Cercetare MA 39 iar tiglele ceramice produse sunt certificate ISO prin Certificat EN ISO 9001. Ca o confirmare a calitatii ecologice, produsele ceramice TONDACH® au fost certificate cu distinctia Nature Plus , acest lucru inseamnând ca pe lânga faptul ca asigura o foarte buna izolare fonica si termica, nu emana emisii poluante.

Nu mai putin important privind calitatea este faptul ca, la rândul lor, culorile folosite la tiglele ceramice sunt naturale, fãrã adaos de substante chimice, Reciclarea tiglelor ceramice este fara probleme iar depozitarea facila.

TONDACH® a reusit sa aduca pe piata nu mai putin de 25 de nuante diferite pentru tiglele ceramice. Acest lucru inseamna o varietate de suprafete si modele, in cifre acest fapt insemnând 400 de optiuni pentru conturarea acoperisului conform dorintelor, atât pentru constructiile noi, cât si pentru cele ce necesita renovare.

Pentru o alegere inspirata, TONDACH® pune la dispozitie pe lânga gama larga de culori si o bogata paleta de angobe si glazuri.

Ca si durabilitate, tiglele ceramice au o durata de viata sporita in timp, putând ajunge si la 100 de ani, iar produsele TONDACH® beneficiaza de o garantie pe o perioada indelungata, de 33 de ani.

Un alt aspect important este dat de faptul ca TONDACH România propune solutii complete pentru acoperis, oferind pentru fiecare pordus in parte accesoriile si elementele de siguranta necesare, incepând de la izolatie si pâna la scarile de acces, parazapezi, ori treceri pentru cabluri. In plus, aceaste elemente se potrivesc cu succes pentru orice model de tigla.

 

 

Related posts

Tu cum iti protejezi locuinta de actiunea apei? Alege un mortar de impermeabilizare!

Adina Meyers

Ce as fi vrut sa stiu inainte sa incep sa-mi construiesc o casa

Adina Meyers

Proiect de casă cu mansardă: suprafața utilă 130.56 mp

Adina Meyers