Home

Henkel investeste in educatie pentru a construi un viitor mai bun

[image image-id=”64982″ height=”90″ width=”550″ image-title=”henkel”]

Henkel Romania anunta demararea proiectului „Cresterea calificarii lucratorilor de finisari in constructii prin participarea la cursuri de calificare in domeniile lucrator finisor pentru constructii si mozaicar-faiantar” ID POSDRU/164 /2.3 /S/138898, destinat muncitorilor din constructii, avand ca principal obiectiv ridicarea nivelului de pregatire profesionala.

Proiectul se va desfasura pe parcursul a 18 luni la nivel national si este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Alaturi de cei doi parteneri, Fundatia Romano – Germana CPPP Timisoara si Fundatia Romano Germana Sibiu, Henkel Romania deruleaza acest program educational in completarea actiunilor de promovare a inovatiei, tehnologiei, educatiei si consultantei, piloni care vor contribui in timp la alinierea Romaniei la standarde europene. Îmbogatind nivelul de cunostinte al profesionistilor, asadar si calitatea lucrarilor, Henkel devine un deschizator de drumuri, readucand formarea profesionala la nivelul meritat.

Beneficiile acestui program national sunt cu atat mai mari cu cat participantii la proiect vor avea sanse sporite pentru locuri de munca mai sigure, ca urmare a cresterii nivelului de productivitate individuala si a nivelului de competenta profesionala. Mai mult decat atat, posibilitatea gasirii facile a unui loc de munca, dezvoltarea de parteneriate durabile, cunoasterea celor mai noi materiale si tehnologii de lucru, reprezinta premisele unui proiect educational eficient.

Activitatile propuse si asumate de Henkel in decursul celor 18 luni sunt: managementul proiectului, informarea si publicitatea proiectului, diseminarea rezultatelor, selectarea grupului tinta, autorizarea programelor de formare, pregatirea profesionala pentru angajatii din domeniul constructiilor, evaluarea rezultatelor programelor de formare, urmarirea premiantilor de la fiecare curs in vederea evaluarii posibilitatii de a deveni instructori de practica si realizarea unui portal web cu acces securizat si e-learning.

Viitorii participanti vor putea alege intre 2 cursuri de formare profesionala puse la dispozitie, cel pentru lucratori finisori pentru constructii si cel pentru mozaicari-faiantari.

Din cei 740 de muncitori participanti, cel putin 592 de muncitori vor fi certificati, in cadrul celor 37 de programe de calificare ce se vor derula, 34 pentru ocupatia ”Lucrator finisor pentru constructii” si 3 pentru ocupatia ”Mozaicar-faiantar”. Toti acesti indicatori asumati reprezinta dovada faptului ca Henkel Romania impreuna cu partenerii sai acorda o importanta deosebita educatiei, pentru un viitor mai bun.

 

[image image-id=”64979″ height=”90″ width=”550″ image-title=”test”]​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Sika lanseaza noua campanie TV cu un spot dedicat adezivului SikaHome Tilebond Flexible

Adina Meyers

Visezi la o nuntă elegantă? 6 detalii importante

Adina Meyers

Cele mai frumoase decoratii pentru scarile interioare

Adina Meyers