LifeStyle

AFI Palace Cotroceni da startul campaniei „MEGA LICHIDARE DE STOC” Urmeaza trei zile de consecutive de reduceri de peste 70%

Campania este extrem de populara in randul consumatorilor si se va derula pe parcursul a trei zile, 14, 15 si 16 august, discountul aplicat de retailerii care participa la promotie fiind de minimum 70%. Acest concept de cumparaturi este unul original, AFI Palace Cotroceni fiind primul centru comercial din Romania care l-a implemetat. Produsele ce vor avea aplicat discountul maxim urmeaza sa fie expuse in exteriorul magazinelor (in fata vitrinelor), zona fiind decorata printr-o semnalistica specifica. Aceasta campanie se desfasoara de doua ori pe an, la finalul fiecarui sezon: primavara – vara si toamna – iarna.

Campania de reduceri este prilejul ideal pentru retailerii de fashion si accesorii de a-si lichida stocurile din colectiile precedente, dar si pentru furnizorii de servicii din AFI Palace Cotroceni de a-si spori vizibilitatea pe piata prin reduceri adresate publicului larg. Astfel, pe langa reducerile substantiale la haine si accesorii, clientii AFI pot beneficia si de reduceri la sala de sport pe perioada campaniei.

Avand experienta ultimelor campanii „MEGA LICHIDARE DE STOC”, reprezentantii AFI Palace Cotroceni se asteapta la o evolutie considerabila a traficului si a vanzarilor in perioada campaniei.

Ce branduri participa la Mega Lichidare de Stoc?

Timp de trei zile la AFI Palace Cotroceni vizitatorii se vor putea bucura de o adevarata sarbatoare a preturilor datorita numarului mare de parteneri implicati in campania Mega Lichidare de Stoc. Printre magazinele partenere se numara: Otter, Aldo, Benvenuti, Tina R, Goldenpoint, Animax, Plusoptic, Humanic, Springfield, Kenvelo, Lee Cooper, Noriel, Cropp Town, Reserved, Pepper, Pada Murre, C&A, Bata, La Femme, Real Hypermarket, Nissa, Zig Zag, Veronesse, Mirano Avenue, New Yorker, Premaman, Fox, Okaidi, New Look, Steilmann, Gatti, Picioru’ Gras, Motor, Depot 96, Ecco, Il Passo, Staccato, Clarks, Loisir, Optiplaza, Oxette, Shoe Art, Pure Health& Fitness, House of Art, Hush Puppies.

Related posts

Care este prețul unui sejur în Bulgaria? Românii aleg hotelurile de calitate

Adina Meyers

Inovatie Viking premiata pentru design: Masina electrica de tuns iarba pentru femeile cu pasiune pentru gradinarit

Adina Meyers

Cea de-a 4 editie a festivalului Film 4 Fun va avea loc la Sinaia

Adina Meyers