LifeStyle

Bunătăți cu gust din copilărie

Se aud colindătorii, casele sunt decorate, iar toată lumea este cuprinsă de magia sărbătorilor. Inclusiv tu și ai tăi! Însă, mai trebuie să adaugi ceva: bunătățile de sezon! Piftia este în plan, cozonacii mai pot aștepta, acum urmează prepararea cârnaților. Pregătește buna dispoziție și contează pe eroul tău din bucătărie: mașina de tocat carne HV8 Plus de la Tefal!

Traditional with a twist

Surprinde-i pe cei dragi cu o rețetă inedită propusă de Chef Adrian Hădean în Club Tefal. Secretul lui? Ingrediente de cea mai bună calitate: opt părți carne de porc, o parte vită pentru textură omogenă și slănină afumată pentru un gust predominant. Gata cumpărăturile, să trecem la fapte!

Misiunea este pe jumătate rezolvată când ai la îndemână mașina de tocat Tefal HV8 Plus! Aceasta poate procesa până la 2,6 kilograme de carne pe minut datorită motorului de 2000W și cuțitului cu autoascuțire, ce asigură o tăiere performantă timp îndelungat.

What’s next? Adaugă în compoziție două elemente surpriză: pasta de măsline cu trufe și dulceața de ardei iute! Gustul puternic te îndeamnă la măsură. Tips & tricks de la Chef Adrian Hădean: presară usturoi granulat în locul celui crud pentru a evita oxidarea sau fermentarea cărnii și nu uita de sare, piper și boia afumată! Amestecul este gata, atașează accesoriul pentru cârnați, iar ușor-ușor munca ta prinde contur.

Ne dați ori nu ne dați?

După aproximativ 24 de ore, pofticioșii pot trece la degustare. OptiGrill+ de la Tefal te ajută să îi pregătești ca un adevărat chef. Alege programul special pentru cârnați and let the magic happen! Senzorul automat reglează timpul de gătire şi temperatura, iar semnalul sonor și culorile indicatorului – galben, portocaliu sau roșu – îți arată în ce stadiu se află preparatul: rare, mediu sau bine făcut.

It’s beginning to smell a lot like Christmas! 🙂

Related posts

Consumabilele de hârtie de la Sanito.ro sunt eficiente în orice locuință sau afacere

Adina Meyers

Grădina și balconul: oaze de relaxare

Adina Meyers

O masa la inaltime

Adina Meyers