Amenajari Interioare

Bucataria, un element elegant al amenajarii casei

Amenajarea bucatariei este foarte importanta in orice locuinta, designerii recomandand ca in designul acestei incaperi sa se pastreze aceeasi tendinta eleganta ca in restul casei.

Acest lucru presupune alegerea unor corpuri de mobilier care sa nu fie doar functionale, ci sa aiba si un aspect rafinat, asemenea tuturor celorlalte piese de mobilier.

Pentru aceasta luna, designerii au ales bucataria Luxury Glam, disponibila intr-o gama variata de finisaje, cum ar fi lemnul de abanos sau pielea naturala.

Aceasta colectie de bucatarii este disponibila prin Galeriile Noblesse si se caracterizeaza prin linii fine, sinuoase, prin combinatii de materiale diverse, fiind ideala pentru interioarele clasice, eclectice sau in stil glamour.

Asa cum indica si numele sau, bucataria Luxury Glam este, de fapt, cea care confera incaperii un look special, depasind cu mult tiparele bucatariilor traditionale.

Ideala pentru incaperi vaste, bucataria Luxury Glam reprezinta alegerea perfecta pentru locuintele spatioase, indiferent daca este vorba de apartamente sau vile.

Galeriile Noblesse sunt dealer autorizat al bucatariilor din gama Luxury Glam, pe care le puteti gasi in showroomurile noastre din Bucuresti, pe bd. Unirii, in cadrul Palatului Noblesse de pe str. Sfintilor, si in Bacau.

Show-room Galeriile Noblesse in cadrul Palatul Noblesse, str. Sfintilor, nr 7, sector 2, Bucuresti

www.galeriilenoblesse.ro 

 

Articole similare

Spune-i bun venit bradului de Craciun intr-un living cu aspect proaspat

comunicat de presa

TIPS & tricks Miele: cum să calci mai ușor

comunicat de presa

Lemn si soare din belsug

casamea.ro

Lasă un comentariu

three × 1 =