Amenajari Interioare

Bucataria, un element elegant al amenajarii casei

Amenajarea bucatariei este foarte importanta in orice locuinta, designerii recomandand ca in designul acestei incaperi sa se pastreze aceeasi tendinta eleganta ca in restul casei.

Acest lucru presupune alegerea unor corpuri de mobilier care sa nu fie doar functionale, ci sa aiba si un aspect rafinat, asemenea tuturor celorlalte piese de mobilier.

Pentru aceasta luna, designerii au ales bucataria Luxury Glam, disponibila intr-o gama variata de finisaje, cum ar fi lemnul de abanos sau pielea naturala.

Aceasta colectie de bucatarii este disponibila prin Galeriile Noblesse si se caracterizeaza prin linii fine, sinuoase, prin combinatii de materiale diverse, fiind ideala pentru interioarele clasice, eclectice sau in stil glamour.

Asa cum indica si numele sau, bucataria Luxury Glam este, de fapt, cea care confera incaperii un look special, depasind cu mult tiparele bucatariilor traditionale.

Ideala pentru incaperi vaste, bucataria Luxury Glam reprezinta alegerea perfecta pentru locuintele spatioase, indiferent daca este vorba de apartamente sau vile.

Galeriile Noblesse sunt dealer autorizat al bucatariilor din gama Luxury Glam, pe care le puteti gasi in showroomurile noastre din Bucuresti, pe bd. Unirii, in cadrul Palatului Noblesse de pe str. Sfintilor, si in Bacau.

Show-room Galeriile Noblesse in cadrul Palatul Noblesse, str. Sfintilor, nr 7, sector 2, Bucuresti

www.galeriilenoblesse.ro 

 

Related posts

Cum utilizezi spatiul in camera de zi

Adina Meyers

Decorațiuni festive pentru masa de Revelion

Adina Meyers

Pernele decorative te ajuta sa creezi spatii fermecatoare in locuinta ta

Adina Meyers