LifeStyle

Iti doresti o baie moderna? Descopera noua colectie de baterii de baie, sisteme de dus si accesorii Teka

Astazi baia a devenit, fara indoiala, o adevarata oaza de relaxare. Un loc intim in care fiecare incearca sa fuga de agitatia cotidiana, sa se detaseze de “distractiile” tehnologice si sa se regaseasca in armonia oferita de elementele acestui spatiu. Stilul ramane in continuare unul dintre cele mai importante aspecte legate de amenajare. Acesta trebuie sa imbine atat personalitatea, cat si functionalitatea incaperii pentru a va bucura de un mic spa reconfortant atunci cand ii treceti pragul.

Fie ca vrei sa-ti decorezi baia in stil minimalist sau elegant, bateriile de baie sunt un element extrem de important, pe care fiecare musafir il poate atinge si admira. Alege din colectia Teka baterii de lavoar, cada, dus sau bideu, pentru o baie cu stil. Gama de produse este foarte variata, incepand cu cele mai moderne si inovative stiluri bazate pe finisaje cromate, continuand cu cele Black & White aflate in tendinte si terminand cu cele originale, viu colorate cu finisaj luminiscent (verde, rosu sau albastru). Optand pentru bateriile Teka, te asiguri ca baia ta va arata cu adevarat elegant pentru multa vreme. Bateriile de lavoar, cada, dus si bideu sunt acoperite cu o suprafata anti-amprenta, ce le face rezistente la zgarieturi. Astfel, produsele de baie vor arata ca noi fara a fi afectate de trecerea timpului.

In afara de finisajul excelent pentru bateriile de baie, produsele Teka ofera si cele mai noi tehnologii ce iti pot usura viata. Bateriile de baie cu monocomanda pentru cada/dus sau pentru lavoar, alaturi de bateriile termostatate (cu limitator de temperatura) aduc cele mai performante tehnologii in caminul tau si te ajuta sa obtii baia la care ai visat dintotdeauna.

Teka este unul dintre producătorii de renume din lume care respectă cele mai înalte standarde tehnologice de calitate. Întotdeauna s-a aliniat celor mai stricte certificari internationale, ceea ce i-a permis să activeze cu succes de-a lungul anilor; gama de baterii Teka oferă nu numai design, ci si garantia unei calităţi ireprosabile.

Toate cartusele Teka prezinta discuri ceramice sintetizate foarte rezistente care, datorita suprafetelor poroase retin mai mult grasimea si ajuta la obtinerea unor miscari mai fine, mai gentile si astfel, la prelungirea duratei de viata a bateriilor. Bateriile de baie Teka au garantie 5 ani, insa cartusele ceramice ofera manevrabilitate extrem de usoara chiar si dupa multi ani de folosire.

O parte din colectia de baterii de baie poate fi văzuta în cadrul showroomului Teka, situat în Bucureşti, pe Şos. Ştefan cel Mare, nr.15, sector 2 (lângă Circul Globus). Informaţii despre toate modelele comercializate de Teka, detalii despre instalare, ce accesorii se potrivesc fiecărui model, dar si o serie de sfaturi practice pot fi obţinute accesând site-urile www.teka.com si www.electrocasnice-incorporabile.ro.

Related posts

Expozitie cu papusi de colectie 27 mai – 1 iunie 2011

Adina Meyers

A venit luna iulie, dar asta nu înseamnă că este prea târziu să-ți rezervi vacanța

Adina Meyers

O nouă stațiune pentru turiștii din România: „Litoralul Vestului”. A primit punctaj maxim – FOTO

Adina Meyers