Fie că suntem pasionați de gătit sau pur și simplu bem o cafea pe fugă, dimineața, înainte de a pleca la serviciu, bucătăria este unul dintre spațiile în care ne petrecem foarte mult timp. De aceea, este normal, ca uneori, să ne plictisim de modul în care este amenajată. Și cum nu putem să schimbăm prea des mobilierul, aparatele electrocasnice, faianța, gresia etc. – ar fi costisitor și ar dura foarte mult – trebuie să apelăm la alte soluții.

Știm cu toții că detaliile fac diferența. Așadar, cu ajutorul lor ne putem bucura oricând de o bucătărie nouă. Din categoria accesoriilor magice la care poți apela fac parte și perdelele. Indiferent de stilul de amenajare pentru care ai optat – clasic, modern, vintage, industrial, shabby chic etc. – acestea se vor potrivi și vor contribui la conturarea unui spațiu plin de farmec.

Există o mulțime de materiale din care poți alege. Prin urmare, cu siguranță vei găsi varianta potrivită pentru bucătăria ta. Dacă vrei să fii originală sau dacă nu te poți hotărî asupra unui singur model, poți să coși chiar tu o perdea. Poți folosi, de exemplu, tehnica patchwork.

Pe lângă aspectul estetic, în cazul unei bucătării cu o suprafață nu foarte generoasă, perdelele te pot ajuta să creezi senzația de spațiu. Materialele fluide, în culori pastelate sunt o alegere potrivită în acest sens.

Sperăm ca imaginile din galeria foto să te inspire în alegerea celor mai potrivite perdele pentru bucătăria locuinței tale.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/

 

Related posts

Canafi pentru draperii, un must pentru un decor de lux

Adina Meyers

Casă spectaculoasă construită pe un teren abrupt

Adina Meyers

Solutia perfecta pentru bucatariile mici – Masinile de spalat vase compacte de la Electrolux

Adina Meyers