Casa unui burlac este adesea considerata lipsita de stil si fara simt estetic, in care predomina dezordinea.  La urma urmei, ultimul lucru in mintea unui barbat este sa se gandeasca daca perdelele se potrivesc cu culoarea peretilor.

Dar pentru tinerii care vor sa dea casei lor un aspect nou, iata cateva idei creative pentru decorarea apartamentului.

Inainte de a va apuca de amenajarea propriu zisa, scapati de lucrurile de care nu mai aveti nevoie: mobilier vechi, haine si pantofi, carti etc.

Cel mai simplu mod de a conferi un aspect nou apartamentului tau este sa-l vopsesti in culori interesante, cum ar fi albastru, bej, cafeniu, maro inchis, maro si verde inchis, culori pe care le gasesti in imbracamintea pentru barbati.

Locuinta unui burlac este de obicei de dimensiuni reduse, astfel pentru a crea iluzia de spatiu mai mare, vopsiti peretii intr-o nuanta mai inchisa si tavanul intr-o nuanta mai deschisa.

Ca mobilier, optati pentru putine piese precum: o canapea din piele de culoare inchisa si o masuta de cafea din lemn in centru, un dulap, pentru a pastra hainele si pantofi in ordine si niste rafturi, pentru carti, dvd-uri si alte accesorii, sunt suficiente pentru un apartament mic. Utilizati mobilier modern si cu linii clare, deoarece ocupa spatiu putin.

Daca aveti un buget bun, pentru decorarea apartamentului puteti folosi niste lampi din otel inoxidabil sau un candelabru tot din otel in livingul vostru.

Pentru cei care stau intr-un apartament mare, un sfat ar fi sa folositi pereti despartitori pentru a crea zone separate, pentru dormit, pentru invitati, pentru studiu etc. Acest lucru va conferi casei un aspect placut si organizat.

Folositi-va de aceste idei si conferiti apartamentului vostru un look nou!

 

 

Articole similare

Importanta luminii in amenajarea interioara

Redacția

4 lucruri de care ai nevoie pentru a avea mereu masina curata

Redacția

De ce sa alegi becurile economice

Redacția

1 comment

Puagiwz 16 April, 2020 at 12:12 am

And obstipation is why: Most-sectional winters from the Sense that glacial to do sildenafil generic

Reply

Lasă un comentariu