LifeStyle

Black Friday la birouri!

CSDA Siriului este un proiect care include un centru de sprijinire a IMM-urilor, care va fi inaugurat în luna aprilie 2013, în zona Aurel Vlaicu. În acest proiect pot fi închiriate spaţii de birouri de clasă A, cu suprafeţe flexibile, cuprinse între 100 şi 1.200 mp.

Chiria lunară este de 10 euro/mp/lună +TVA. La promoţie se oferă: 3 luni libere de chirie, Fitt-out realizat de proprietar: mochetă, cablarea spaţiului, partiţii cu pereţi uşori.

În clădirea de birouri cu design modern promovată în exclusivitate de ESOP Consulting, situată în cea mai „fierbinte” zonă de birouri a momentului, pe Bd Barbu Văcărescu, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu, se pot închiria spaţii cu suprafeţe cuprinse între 90 mp şi 1.600 mp. Chiria lunară este între  10 şi 12 euro/mp/lună. La promoţie se oferă un loc de parcare gratis la fiecare 40 mp închiriaţi.

Beneficiază de promoţia de Black Friday orice client care semnează vineri, 23 noiembrie 2012 un agreement de tip H.O.T. (condiţii comerciale principale de închiriere) şi un contract de închiriere în baza acestui agreement în maximum 10 zile după acesta. 

Related posts

Caleidoscop venetian

Adina Meyers

Colectia ”Nu Ma Uita”: operatiune lansata cu succes si aflata in plina desfasurare

Adina Meyers

Piesele de rezistenta ale utilitatii. 6 lucruri pe care trebuie sa le ai neaparat in casa

Adina Meyers