LifeStyle

Black Friday la birouri! Inchiriaza pe 23 noiembrie un sediu si stai 3 luni gratis sau ai parcarea gratuita!

In campanie sunt inscrise doua cladiri de birouri bine pozitionate in Bucuresti, reprezentate in exclusivitate de compania ESOP Consulting
Cladirile sunt noi, au facilitati de clasa A, iar spatiile lor sunt flexibile, pentru toate tipurile de clienti, avand disponibile la inchiriere suprafete intre 105 mp si 5.131 mp.
Vineri, 23 noiembrie, poate fi o buna ocazie si de afaceri, nu doar de shopping. Black Friday 2012, ziua celor mai mari reduceri din an aduce o noutate pe piata imobiliara din Romania: trei cladiri de birouri, reprezentate in exclusivitate de compania ESOP Consulting dau un bonus substantial pentru viitorii chiriasi ce semneaza un agreement in aceasta zi speciala.

„Este pentru prima data cand proprietarii de cladiri de birouri adopta metoda occidentala de a oferi stimulente mai mari clientilor, in perioada in care se incheie ultimele deal-uri din an, la sfarsit de noiembrie, in imediata apropiere a sarbatorilor de iarna. Chiriile propuse pentru aceste proiecte sunt deja foarte competitive, iar bonusurile oferite doar de Black Friday se obtin greu pe piata pentru suprafete medii, solicitate de companiile de talie medie. Proprietarii daruiesc astfel un cadou de Craciun viitorilor parteneri, cu o luna inainte”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei ESOP Consulting.

CE CLADIRI SUNT LA PROMOTIE SI CE PROPUN

TREI LUNI GRATIS SI AMENAJAREA INCLUSA, IN CSDA Siriului!
CSDA Siriului este un proiect care include un centru de sprijinire a IMM-urilor, care va fi inaugurat in luna aprilie 2013, in zona Aurel Vlaicu. In acest proiect pot fi inchiriate spatii de birouri de clasa A, cu suprafete flexibile, cuprinse intre 100 si 1.200 mp.
Chiria lunara este de 10 euro/mp/luna +TVA, un nivel bun pentru aceasta zona si finisajele oferite.
La promotie se ofera: 3 luni libere de chirie, Fitt-out realizat de proprietar: mocheta, cablarea spatiului, partitii cu pereti usori

Pentru ca este un spatiu destinat in primul rand IMM-urilor, CSDA Siriului dispune de unele facilitati unice pe piata: acces gratuit la o sala multifunctionala complet echipata si mobilata pentru a sustine seminarii, un centru de copiere -printare si scanare, o sala de intalniri pe fiecare etaj si tranning room complet mobilat si utilat.

Cladirea va fi data in folosinta in prima parte a anului viitor, in aprilie 2013, lucrarile de constructie fiind avansate.
Un loc de parcare GRATIS la fiecare 40 mp inchiriati, intr-un business center cochet de pe Barbu Vacarescu!
In cladirea de birouri cu design modern promovata in exclusivitate de ESOP Consulting, situata in cea mai „fierbinte” zona de birouri a momentului, pe Bd Barbu Vacarescu, langa statia de metrou Aurel Vlaicu, se pot inchiria spatii cu suprafete cuprinse intre 90 mp si 1.600 mp.
Chiria lunara este intre  10 si 12 euro/mp/luna, in conditiile in care in imediata apropiere alti developeri au de inchiriat spatii la chirii de peste 14 euro/mp/luna.
Ca facilitati, enumeram apropierea de metrou, aflat la doar sase minute, ratia buna de locuri de parcare (un loc la 40 mp), retea de voce – date deja configurata, , climatizare, o compartimentare eficienta, fiecare etaj punand la dispozitia viitorului chirias o sala de intalniri si un birou managerial.
PROCEDURA DE ACORDARE A REDUCERII
Beneficiaza de promotia de Black Friday orice client care semneaza vineri, 23 noiembrie 2012 un agreement de tip H.O.T. (conditii comerciale principale de inchiriere) si un contract de inchiriere in baza acestui agreement in maximum 10 zile dupa acesta.

Related posts

Ana Pan sarbatoreste 25 de ani cu un nou concept de magazin si cu produse personalizate

Adina Meyers

Patrunde tainele aviatiei sportive!

Adina Meyers

Cumparaturi relaxante cu Arctic, pana la finalul anului

Adina Meyers