LifeStyle

Tefal Infiny Force. Cand eleganta intalneste performanta in bucatarie

Cum ar fi ca maioneza sa iti iasa perfect, de fiecare data? Sau sa pregatesti acasa sosuri delicioase si fine fara niciun efort? Tefal a facut aceste lucruri posibile cu noul Infiny Force, mixerul vertical care te ajuta sa excelezi in bucatarie. Infiny Force combina trei factori cheie pentru eficienta maxima: putere de 700W, 20 de viteze, plus functia Turbo, si tehnologia ActivFlow.

Una dintre inovatiile acestui mixer vertical consta in incorporarea tehnologiei ActivFlow, cu 4 lame rezistente, din otel inoxidabil. Doua dintre ele sunt special concepute pentru a prinde cat mai bine alimentele, iar celelalte doua pentru a le pasa eficient. Nu este de mirare ca rezultatele sunt intotdeauna spectaculoase!

Infiny Force este foarte versatil in bucatarie datorita multiplelor sale accesorii: tel metalic, paleta pentru sosuri, tocator de 500 ml cu capac, pahar gradat de 800 ml. Inspira-te din cartea cu retete de sosuri si maioneze ce se afla in cutia produsului si bucura-te de aceste preparate sanatoase, facute in casa!

Finisajul de inalta calitate si culoarea argintie ii confera noului Infiny Force eleganta pe care o merita. Pret recomandat: 369 de lei.

Related posts

Gerovital H3 Derma+ Sun, inovatie in domeniul dermatocosmeticelor cu protectie solara

Adina Meyers

Preparate simple cu morcovi pentru perioada postului

Adina Meyers

Mașina care le-a fascinat pe cele mai frumoase femei

Adina Meyers