Amenajari Interioare

Solutia perfecta pentru bucatariile mici – Masinile de spalat vase compacte de la Electrolux

Ocupand doar suprafata unui stativ de uscat vesela, masinile compacte de spalat vase de la Electrolux sunt o solutie foarte buna pentru bucatariile mici, si nu numai. In ciuda dimensiunilor exterioare reduse, interiorul lor este foarte spatios, avand capacitatea sa curete, la un singur ciclu de spalare, sase seturi de vase.

Spalare adecvata in functie de gradul de murdarie al vaselor

Cratitele si tigaile pline de grasime au nevoie de un alt tip de curatare fata de farfuriile de desert sau cestile din portelan. Dispunand de functia AutoFlex, masina de spalat vase compacta de la Electrolux identifica gradul de murdarie al incarcaturii, setand automat temperatura si programul adecvat. In plus, aceasta functie regleaza consumul de apa, protejand astfel mediul inconjurator, dar si bugetul familiei. 

Flexibilitate la spalare si in incarcare

Perfecta pentru a fi asezata pe blatul din bucatarie, masina de spalat vase compacta de la Electrolux dispune de o capacitate interioara suficient de mare, pentru ca tu sa poti curata chiar si castroanele inalte sau cratitele cu coada lunga. Pentru si mai multa flexibilitate, aceasta este dotata cu un cos de tacamuri detasabil si un raft reglabil, iar gratarul incapator iti permite sa incarci un numar mare de farfurii si pahare – indiferent de forma sau dimensiunea acestora.   

De asemenea, cele 6 programe de spalare iti vor oferi libertatea sa alegi cea mai potrivita modalitate de curatare a paharelor sau a tacamurilor. In plus, datorita optiunii „Start Intarziat”, poti programa masina sa inceapa ciclul de spalare la orice ora doresti.

Considerate mici „bijuterii”, masinile de spalat vase compacte de la Electrolux sunt disponibile in nuante de alb, rosu sau negru, dand astfel un plus de eleganta oricarei bucatarii moderne. Masina compacta de spalat vase Electrolux (ESF2300OW), culoare alba, poate fi gasita in magazinele de specialitate la un pret recomandat incepand de la 1.649 lei. Iar modelele pe negru si pe rosu pot fi achizitionate la un pret recomandat incepand de la 1699 lei.

 

Related posts

Aspect rural intr-o casa ultramoderna din Olanda

Adina Meyers

Decor marin in locuinta ta

Adina Meyers

Modalități de a folosi oglinda în amenajarea casei

Adina Meyers