Daca obisnuiti sa lucrati la diverse proiecte si de acasa, atunci cu siguranta aveti nevoie de un birou. Amenajarea sa incepe intotdeauna de la spatiul disponibil.

Astfel, aveti la dispozitie mai multe variante: o camera special dedicata biroului, un birou integrat, de cele mai multe ori in living sau transformarea unui spatiu, de exemplu, a balconului. Oricare ar fi optiunea, in ceea ce priveste stilul de amenajare trebuie sa existe o continuitate si o armonie intre birou si restul locuintei, Indiferent de stilul ales biroul trebuie sa va reprezinte si sa va asigure tot confortul de care aveti nevoie. Pentru un plus de personalitate, in functie de domeniul in care lucrati si de pasiunile pe cere le aveti, puteti adauga un tapet nonconformist, tablouri retro, finisaje speciale (vopsea magnetica), accesorii care mai de care mai inedite etc.

Luminozitatea este un alt aspect de care va trebui sa ai grija. Aceasta depinde de numarul de ferestre care se regasesc in birou, dar si de sistemul de iluminare existent. Veiozele sunt recomandate in acest caz deoarece, odata cu venirea serii, veti avea nevoie de o lumina cat se poate de apropiata de ceea ce lucrati/scrieti/cititi etc.

Un subiect la fel de important este si problema spatiilor de depozitare. Insa, nicaieri cutiile si cosurile decorative nu sunt atat de folositoare. Intr-un birou se gasesc de obicei foarte multe marutinsuri, asadar apelati cu incredere la ele pentru a va putea organiza cat mai bine. In plus, nu uitati de polite. Sunt atat de simplu de montat si atat de folositoare.  

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Gradina din 1920, readusa la viata

Adina Meyers

Idei de amenajare a holului de la intrare pentru o casa mult mai primitoare

Adina Meyers

Holul de la intrare – o carte de vizita pentru locuinta ta

Adina Meyers