LifeStyle

Bella Casa Exclusiv vine cu noi propuneri in domeniul amenajarilor si finisajelor interioare

Din dorinta de a livra produse la standarde inalte de calitate de la fabrici cu renume in Europa, compania Bella Casa, unic reprezentant in Romania al concernului german Classen, a lansat in iulie 2014 divizia premium Bella Casa Exclusiv.

Showroom-ul Bella Casa Exclusiv va intampina in Bucuresti, pe Soseaua Stefan cel Mare nr. 15, cu o linie de produse reprezentand varful de gama al colectiilor de usi interior si parchet Classen. Colectia de articole premium oferita de Bella Casa Exclusiv este intregita de obiecte sanitare, mochete, tapet si plinte de decor ce poarta semnatura unor furnizori de traditie.

Bella Casa Exclusiv si-a propus sa se impuna si sa se departajeze de restul jucatorilor de pe piata de profil prin caracterul de unic reprezentant in Romania al brandurilor aflate in portofoliu, prin functionalitatea, calitatea si diversitatea produselor destinate amenajarilor interioare.

Rolul elementelor de constructie si auxiliare in amenajarea unui ambient este foarte important, astfel incat selectarea lor trebuie facuta cu atentie si pasiune. Usile reprezinta elemente deosebit de importante, iar dincolo de rolul functional pe care il poseda, acestea au un caracter dinamic si sunt intotdeauna… la vedere.

Pentru cei exigenti, interesati de calitate ridicata, forme simple dar neconventionale si solutii consistente , Bella Casa Exclusiv vine cu noi provocari in domeniul usilor. Usile premium Classen, usi de ultima generatie, se impun printr-o serie de particularitati menite sa indeplineasca cele mai inalte cerinte privind amenajarea interioarelor. Iata cateva dintre acestea :

– Tocul este prevazut cu balamale ascunse, ceea ce inseamna ca nu se observa nici din interiorul si nici din exteriorul camerei, un plus pentru design

– Broasca este magnetica si asigura o inchidere de tip Soft Close, ceea ce confera un confort acustic sporit

– O garnitura de cauciuc este prezenta pe toate cele trei laturi ale tocului

– Tocul este fara falt, oferind un aspect minimalist

Avantajele amenajarii casei cu usi avand acest tip de toc sunt de ordin estetic si functional.

Insertii si panouri decorative, standarde generoase de executie, rezistenta la zgariere comparabila cu cea a unei pardoseli, combinatii neobisnuite de stiluri continua lista de atribute a gamei premium de usi Classen oferite de Bella Casa Exclusiv.

Linia de varf a brandului Classen reprezinta usi pentru o viata si inseamna alaturarea reusita dintre tehnologia conventionala si inovatiile in domeniu. Usile pot sa completeze sau sa dicteze o amenajare interioara de exceptie, iar usile premium Classen bifeaza cu brio acest aspect” declara Cosmin Stanciu, Sales Manager Bella Casa Exclusiv.

Linia de produse premium oferita de Bella Casa Exclusiv a fost apreciata de catre firme de arhitectura si design interior ce au gasit produsele companiei ca fiind de o calitate superioara si cu un design atragator, inserandu-le intr-o serie de proiecte care ulterior au fost premiate. Peste 100 de modele de usi, parchet, mochete si obiecte sanitare alaturi de o asistenta tehnica de inalta specialitate va asteapta in showroom-ul din Soseaua Stefan cel Mare 15.

Pentru detalii va rugam accesati www.bellacasaexclusiv.ro

 

 

 

 

 

 

Related posts

3 retete gustoase si sanatoase de toamna

Adina Meyers

Economie de timp și spațiu cu stațiile de călcat compacte și ultra ușoare de la Tefal

Adina Meyers

Recondiționare sau înlocuire turbină auto: care este cea mai bună soluție?

Adina Meyers